Connect with us

technokrata

Vadonatúj Canon Digital IXUS fényképezőgépek

Laptop

Vadonatúj Canon Digital IXUS fényképezőgépek

A Canon a Digital IXUS sorozat három új fényképezőgépét jelentette be.

A Digital IXUS 750, a Digital IXUS 55 és a Digital IXUS i zoom – a korábbi IXUS-modellekhez hasonlóan – elbűvölő megjelenésükkel, és a többi Canon-fényképezőgép elismertségét nagyban meghatározó fejlett optikai technológiákkal minden bizonnyal folytatják az IXUS-sorozat eddig elért sikereit.


Az új digitális fényképezőgépek ismét továbblépést jelentenek az 1996. májusában bejelentett IXUS, illetve a 2000. májusában megjelent Digital IXUS által meghatározott formatervezési koncepcióhoz képest. A Digital IXUS 750 és a Digital IXUS i zoom új értelmet adnak a lekerekített formavilágnak, míg a Digital IXUS 55 szinte ˝megbolondítja˝ az eredeti IXUS híres ˝doboz és kör˝ megjelenését azzal, hogy a fejlesztők egy csillag alakú motívumot terveztek az optika köré.

A zászlóshajó, a Digital IXUS 750 felbontása 7,1 megapixel, míg a Digital IXUS 55 és a Digital IXUS i zoom 5 megapixelesek. A Canon mindhárom új gépében már a DIGIC II képfeldolgozó processzor működik, megnőtt az LCD kijelzők mérete, és több beépített funkciójuk van, mint a korábbi modelleknek. Mindegyik készülék rendelkezik optikai zoommal – ami a Digital IXUS i sorozat esetében újdonság. A Digital IXUS 750 és a Digital IXUS 55 nemcsak vékony és stílusos, de több lehetőséget kínál a felhasználónak a kreatív fotózásra a kiterjesztett felvételi módok és speciális effektusok segítségével. A Digital IXUS i zoom négy lenyűgöző színben kerül piacra , és egy hasznos dokkoló állomás is tartozik hozzá. Ez utóbbi leegyszerűsíti a gép akkumulátorának feltöltését, a képek nyomtatását, a képáttöltést, valamint a TV-re és házimozi-rendszerre való kapcsolódást.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd