Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

Laptop

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

A Siebel Systems is támogatja a Novell SUSE LINUX Enterprise Servert.

A Siebel Systems, az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatója és a Novell a LinuxWorld konferencián bejelentették, hogy kiemelt támogatást nyújtanak a Siebel üzleti alkalmazások és a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 együttműködéséhez. A két cég számos kiegészítő ajánlata tovább segíti a kulcsfontosságú Siebel alkalmazások nyílt forráskódú platformokra történő telepítését, megbízható vállalati szintű támogatás és rugalmasan kiválasztható hardver konfigurációk mellett.

„A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit” – nyilatkozta Skip Bacon, a Siebel Systems technológiáért felelős alelnöke. „Így minden ügyfelünk számára elérhetővé válnak a szabványalapú számítástechnikai technológiák. A SUSE LINUX integrált felügyeleti képességei megkönnyítik a Siebel rendszereket használó rendszergazdák munkáját [..].”

A Siebel Systems termékfejlesztési csoportja a Novell mérnöki szervezetével közösen dolgozik azon, hogy a Siebel ügyfelei is kihasználhassák a Novell teljes mértékű támogatását élvező Linux platform előnyeit. A kibővített fejlesztési együttműködés keretében támogatást biztosítanak a szabványalapú számítástechnikai megoldások elérhetőségére, és a Siebel alkalmazáscsomagok optimalizálására. Az eredmény várhatóan a legmagasabb szintű üzleti követelményeknek is megfelel – mind teljesítmény, mind skálázhatóság terén-, alacsonyabb költségszintet eredményezve.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés