Connect with us

technokrata

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

Laptop

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

A Siebel Systems is támogatja a Novell SUSE LINUX Enterprise Servert.

A Siebel Systems, az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatója és a Novell a LinuxWorld konferencián bejelentették, hogy kiemelt támogatást nyújtanak a Siebel üzleti alkalmazások és a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 együttműködéséhez. A két cég számos kiegészítő ajánlata tovább segíti a kulcsfontosságú Siebel alkalmazások nyílt forráskódú platformokra történő telepítését, megbízható vállalati szintű támogatás és rugalmasan kiválasztható hardver konfigurációk mellett.

„A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit” – nyilatkozta Skip Bacon, a Siebel Systems technológiáért felelős alelnöke. „Így minden ügyfelünk számára elérhetővé válnak a szabványalapú számítástechnikai technológiák. A SUSE LINUX integrált felügyeleti képességei megkönnyítik a Siebel rendszereket használó rendszergazdák munkáját [..].”

A Siebel Systems termékfejlesztési csoportja a Novell mérnöki szervezetével közösen dolgozik azon, hogy a Siebel ügyfelei is kihasználhassák a Novell teljes mértékű támogatását élvező Linux platform előnyeit. A kibővített fejlesztési együttműködés keretében támogatást biztosítanak a szabványalapú számítástechnikai megoldások elérhetőségére, és a Siebel alkalmazáscsomagok optimalizálására. Az eredmény várhatóan a legmagasabb szintű üzleti követelményeknek is megfelel – mind teljesítmény, mind skálázhatóság terén-, alacsonyabb költségszintet eredményezve.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd