Connect with us

technokrata

ERP az elektromosszerszám-kereskedelemben

Laptop

ERP az elektromosszerszám-kereskedelemben

Navisionre váltott a Metabo.

Aki valaha dolgozott már elektromos kéziszerszámmal, annak nem hangzik idegenül a Metabo márkanév. A világszerte száznál is több országban jelenlévő cég magyarországi képviselete elérkezettnek látta az időt, hogy korábbi, egyedi fejlesztésű rendszerét minden igényt kielégítő ERP-re cserélje. A fejlesztést a MultiSoft Kft. alig egy hónap alatt hajtotta végre.

A Metabo világviszonylatban is, és Magyarországon is dinamikusan terjeszkedik, és az ERP rendszer kiépítése egy nemzetközi lépés hazai vetülete volt – mondta a bevezetésről Zoltay Katalin, a MultiSoft Navision tanácsadója. A moduláris rendszerből a cég a pénzügy és számlázás modulokat vezette be, de természetesen az elkészült rendszer bármikor bővíthető. Szintén természetes, hogy az SQL szerveren futó alkalmazás illeszkedik a már meglévő logisztikai rendszerhez is. Tehát csak azért, mert ERP bevezetés történt, a korábbi beruházásokra fordított pénzek még nem mentek veszendőbe.

A beruházás több okból is aktuális volt. Egyrészt a magyar jogszabályoknak mindenben megfelelő rendszerre volt szükség, és a Navision már bizonyított. Másrészt a vállalat külföldi tagjaival és anyavállalatával szoros kapcsolatot ápol, amihez az akadálytalan adatkommunikáció is hozzá tartozik, és amit igazán megnyugtatóan csak integrált rendszerrel lehet megvalósítani. A harmadik ok pedig, hogy a kiterjedt értékesítési hálózathoz már elengedhetetlen volt a kereskedelem folyamatának részletes, minden lépésre kiterjedő ellenőrzése.

Amikor a Metabo partnert keresett az ERP bevezetéshez, a választásban szempont volt a teljes körű szolgáltatás, a nagy gyakorlat és a gyorsaság. A MultiSoft mellett szólt még a fentieken kívül, hogy tavalyi projektjei révén elnyerte a Microsoft legeredményesebb Navision partnere címet is. A beruházást végül alig egy hónap alatt sikerült befejezni, és a rendszer ez év július elejétől már éles üzemben működik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd