Connect with us

Hirdetés

technokrata

ERP az elektromosszerszám-kereskedelemben

Laptop

ERP az elektromosszerszám-kereskedelemben

Navisionre váltott a Metabo.

Aki valaha dolgozott már elektromos kéziszerszámmal, annak nem hangzik idegenül a Metabo márkanév. A világszerte száznál is több országban jelenlévő cég magyarországi képviselete elérkezettnek látta az időt, hogy korábbi, egyedi fejlesztésű rendszerét minden igényt kielégítő ERP-re cserélje. A fejlesztést a MultiSoft Kft. alig egy hónap alatt hajtotta végre.

A Metabo világviszonylatban is, és Magyarországon is dinamikusan terjeszkedik, és az ERP rendszer kiépítése egy nemzetközi lépés hazai vetülete volt – mondta a bevezetésről Zoltay Katalin, a MultiSoft Navision tanácsadója. A moduláris rendszerből a cég a pénzügy és számlázás modulokat vezette be, de természetesen az elkészült rendszer bármikor bővíthető. Szintén természetes, hogy az SQL szerveren futó alkalmazás illeszkedik a már meglévő logisztikai rendszerhez is. Tehát csak azért, mert ERP bevezetés történt, a korábbi beruházásokra fordított pénzek még nem mentek veszendőbe.

A beruházás több okból is aktuális volt. Egyrészt a magyar jogszabályoknak mindenben megfelelő rendszerre volt szükség, és a Navision már bizonyított. Másrészt a vállalat külföldi tagjaival és anyavállalatával szoros kapcsolatot ápol, amihez az akadálytalan adatkommunikáció is hozzá tartozik, és amit igazán megnyugtatóan csak integrált rendszerrel lehet megvalósítani. A harmadik ok pedig, hogy a kiterjedt értékesítési hálózathoz már elengedhetetlen volt a kereskedelem folyamatának részletes, minden lépésre kiterjedő ellenőrzése.

Amikor a Metabo partnert keresett az ERP bevezetéshez, a választásban szempont volt a teljes körű szolgáltatás, a nagy gyakorlat és a gyorsaság. A MultiSoft mellett szólt még a fentieken kívül, hogy tavalyi projektjei révén elnyerte a Microsoft legeredményesebb Navision partnere címet is. A beruházást végül alig egy hónap alatt sikerült befejezni, és a rendszer ez év július elejétől már éles üzemben működik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés