Connect with us

technokrata

Integrált keresőmotor az Opera böngészőben és portálon

Laptop

Integrált keresőmotor az Opera böngészőben és portálon

A norvég Opera Software és az Answers.com a múlt hét végén jelentették be, hogy mind a browser, mind a portál tartalmazni fogja az utóbbi keresőmotorját.

Egyre több böngészőhöz készül valamilyen keresést segítő toolbar, plugin vagy egyéb kiegészítés. Ebbe a sorba állt be az Opera Software is a minap, miután bejelentette, hogy megállapodtak az Answers.com webhelyet üzemeltető céggel, a Gurunettel. A megegyezés értelmében a (nem túl távoli) jövőben közös márkanév alatt tervezik kiadni azt az online keresést biztosító toolbart, ami az Opera böngészőben hamarosan elérhetővé válik. Ugyanezen keresőmotorra alapul majd a portál hasonló lehetőséget megvalósító szolgáltatása is.

„Az Answers.com egy újabb olyan funkció, ami [..] az Opera felhasználók millióinak teszi elérhetővé a tényekhez és megbízható információkhoz való azonnali hozzáférést.” – nyilatkozta Carsten Fischer, az Opera asztali termékekkel foglalkozó menedzsere egy közleményben. Ebből az is kiderült, hogy a két cég megosztja egymás között az ebből származó bevételt, habár arra nem derült fény, hogy milyen arányban teszik ezt.

Mindkét vállalat a felhasználói táborának növekedését várja a lépéstől.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd