Connect with us

Hirdetés

technokrata

APC védelem: a számítógépektől a házimozi-rendszerekig

Laptop

APC védelem: a számítógépektől a házimozi-rendszerekig

Az új SurgeArrest termékcsalád bármilyen elektronikus berendezés áramellátási védelmét biztosítja a villámlás, túlfeszültség, elektromos zaj és feszültségesés ellen.

Az American Power Conversion (APC) bemutatta a megújult SurgeArrest termékcsaládját, mely magas szintű áramellátás-védelmet biztosít otthoni, kisirodai és vállalati felhasználásra. Több csatlakozó, védett adatvonal, hosszabb és rugalmasabb kábelezés, illetve innovatív biztonsági tulajdonságok jellemzik az új termékcsaládot. Az SurgeArrest termékcsalád bármilyen otthoni vagy irodai elektronikus berendezés áramellátás-védelmét biztosítja a villámlás és egyéb túlfeszültség, elektromos zaj, illetve feszültségesés ellen.

„Az új SurgeArrest termékcsalád teljes körű túlfeszültség-védelmet biztosít az otthoni, irodai és vállalati felhasználóknak. Megbízható teljesítménye, egyedülálló biztonsága és egyszerű használati jellemzői élvonalbeli termékkivitellel és rendkívül versenyképes árral párosulnak” – mondta el Bíró Viktor, az APC Magyarországi Képviseletének értékesítési vezetője.

Essential SurgeArrest
Az új Essential SurgeArrest sorozat otthoni személyi számítógépek és szórakoztatóelektronikai berendezések, például DVD-lejátszók, HIFI berendezések és házimozi-rendszerek védelmét biztosítja. A sorozat egységei egy vagy öt csatlakozóval rendelkeznek. Az egy csatlakozós túlfeszültség-védelmi egységek közvetlenül a fali aljzatba csatlakoznak, míg az öt csatlakozós SurgeArrest egységhez 1,8 m hosszú elektromos kábel tartozik. A „T” modellek a telefonvonalakat védik a túlfeszültségtől, a „V” modellek pedig koaxiális kábel-védelmet biztosítanak. Az Essential sorozathoz élettartam-garancia, valamint berendezés-védelmi garancia (Equipment Protection Policy — EPP) tartozik.

Home/Office SurgeArrest
Az új Home/Office SurgeArrest sorozat többek között számítógépek, modemek és szkennerek áramellátás-védelmével segíti az irodai infrastruktúrát. Az egységekhez hat csatlakozó, két transzformátor csatlakozó és 2,4 m hosszú elektromos kábel, valamint telefonvonal-védelem tartozik. Egy egység koaxiális kábel-védelmet biztosít a kábelmodemekhez, televíziókhoz és videomagnókhoz a túlfeszültségből és feszültségtüskékből származó veszélyek ellen. A Home/Office sorozathoz élettartam-garancia, adatvédelmi garancia, valamint berendezés-védelmi garancia tartozik.

Performance SurgeArrest
Az új Performance SurgeArrest sorozat a termékcsaládon belül a legtöbb szolgáltatással bíró túlfeszültség-védelmi eszköz. Garantált védelmet nyújt a nagy teljesítményű számítógépek és elektronikai eszközök, például fénymásolók, faxgépek és telefonrendszerek üzemeltetése esetén. Az új biztonsági és kényelmi jellemzők mellett az egység nyolc csatlakozóval, két transzformátor csatlakozóval és 3 m hosszú elektromos kábellel rendelkezik. Egy túlterhelést jelző LED figyelmezteti a felhasználót, ha a csatlakoztatott eszközök áramfelvétele meghaladja az egység kapacitását. A berendezés emellett egy ADSL és kábelmodem-védelmi, valamint két analóg telefonvonal-védelmi csatlakozót is tartalmaz, melynek beépített elosztója ADSL kompatibilis. A modell az Ethernet (10BaseT és 100BaseT) hálózatoknak is védelmet nyújt. A Performance sorozathoz élettartam-, adatvédelmi, valamint berendezés-védelmi garancia tartozik.

Mind a Performance, mind a Home/Office SurgeArrest termékek tartalmaznak egy-egy mozgatható kábeltartót, aminek segítségével átláthatóvá válik a kábelek elvezetése, valamint egy-egy 180 fokos rotációs kábel-feszültségcsökkentőt, mely szintén lehetővé teszi az elektromos kábel rugalmas elvezetését és a SurgeArrest egység szabadabb elhelyezését.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés