Connect with us

technokrata

APC védelem: a számítógépektől a házimozi-rendszerekig

Laptop

APC védelem: a számítógépektől a házimozi-rendszerekig

Az új SurgeArrest termékcsalád bármilyen elektronikus berendezés áramellátási védelmét biztosítja a villámlás, túlfeszültség, elektromos zaj és feszültségesés ellen.

Az American Power Conversion (APC) bemutatta a megújult SurgeArrest termékcsaládját, mely magas szintű áramellátás-védelmet biztosít otthoni, kisirodai és vállalati felhasználásra. Több csatlakozó, védett adatvonal, hosszabb és rugalmasabb kábelezés, illetve innovatív biztonsági tulajdonságok jellemzik az új termékcsaládot. Az SurgeArrest termékcsalád bármilyen otthoni vagy irodai elektronikus berendezés áramellátás-védelmét biztosítja a villámlás és egyéb túlfeszültség, elektromos zaj, illetve feszültségesés ellen.

„Az új SurgeArrest termékcsalád teljes körű túlfeszültség-védelmet biztosít az otthoni, irodai és vállalati felhasználóknak. Megbízható teljesítménye, egyedülálló biztonsága és egyszerű használati jellemzői élvonalbeli termékkivitellel és rendkívül versenyképes árral párosulnak” – mondta el Bíró Viktor, az APC Magyarországi Képviseletének értékesítési vezetője.

Essential SurgeArrest
Az új Essential SurgeArrest sorozat otthoni személyi számítógépek és szórakoztatóelektronikai berendezések, például DVD-lejátszók, HIFI berendezések és házimozi-rendszerek védelmét biztosítja. A sorozat egységei egy vagy öt csatlakozóval rendelkeznek. Az egy csatlakozós túlfeszültség-védelmi egységek közvetlenül a fali aljzatba csatlakoznak, míg az öt csatlakozós SurgeArrest egységhez 1,8 m hosszú elektromos kábel tartozik. A „T” modellek a telefonvonalakat védik a túlfeszültségtől, a „V” modellek pedig koaxiális kábel-védelmet biztosítanak. Az Essential sorozathoz élettartam-garancia, valamint berendezés-védelmi garancia (Equipment Protection Policy — EPP) tartozik.

Home/Office SurgeArrest
Az új Home/Office SurgeArrest sorozat többek között számítógépek, modemek és szkennerek áramellátás-védelmével segíti az irodai infrastruktúrát. Az egységekhez hat csatlakozó, két transzformátor csatlakozó és 2,4 m hosszú elektromos kábel, valamint telefonvonal-védelem tartozik. Egy egység koaxiális kábel-védelmet biztosít a kábelmodemekhez, televíziókhoz és videomagnókhoz a túlfeszültségből és feszültségtüskékből származó veszélyek ellen. A Home/Office sorozathoz élettartam-garancia, adatvédelmi garancia, valamint berendezés-védelmi garancia tartozik.

Performance SurgeArrest
Az új Performance SurgeArrest sorozat a termékcsaládon belül a legtöbb szolgáltatással bíró túlfeszültség-védelmi eszköz. Garantált védelmet nyújt a nagy teljesítményű számítógépek és elektronikai eszközök, például fénymásolók, faxgépek és telefonrendszerek üzemeltetése esetén. Az új biztonsági és kényelmi jellemzők mellett az egység nyolc csatlakozóval, két transzformátor csatlakozóval és 3 m hosszú elektromos kábellel rendelkezik. Egy túlterhelést jelző LED figyelmezteti a felhasználót, ha a csatlakoztatott eszközök áramfelvétele meghaladja az egység kapacitását. A berendezés emellett egy ADSL és kábelmodem-védelmi, valamint két analóg telefonvonal-védelmi csatlakozót is tartalmaz, melynek beépített elosztója ADSL kompatibilis. A modell az Ethernet (10BaseT és 100BaseT) hálózatoknak is védelmet nyújt. A Performance sorozathoz élettartam-, adatvédelmi, valamint berendezés-védelmi garancia tartozik.

Mind a Performance, mind a Home/Office SurgeArrest termékek tartalmaznak egy-egy mozgatható kábeltartót, aminek segítségével átláthatóvá válik a kábelek elvezetése, valamint egy-egy 180 fokos rotációs kábel-feszültségcsökkentőt, mely szintén lehetővé teszi az elektromos kábel rugalmas elvezetését és a SurgeArrest egység szabadabb elhelyezését.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd