Connect with us

technokrata

Letölthető: 10 újabb hibától mentesült a Netscape

Laptop

Letölthető: 10 újabb hibától mentesült a Netscape

A fejlesztők kiadták a 8-as böngésző legújabb, több komoly biztonsági réstől mentes változatát.

A korábbiakhoz képest most hamarabb, alig két hét alatt frissítette újra böngészőjét az AOL Netscape részlege. A legfrissebb, 8.0.3.3-as változattal gyarapodott az újgenerációs Netscape-ek sora, mely biztonságbeli módosításokat tartalmaz, tehát az alternatívát jelentő browsert használók számára ajánlott feltelepítése. A hétfőn útjára bocsátott verzió minden olyan hibajavítást adoptált, ami a Firefoxban eddig benne foglaltatott, áll a fejlesztő változáslistájában.

Ez azt jelenti, hogy a Tűzróka 1.0.6-tal bezárólag kiadott böngészőiben megjelent összes biztonsági frissítés a Netscape-ben is implementálásra került. Ismeretes, hogy a Netscape két motorral bír: az egyik az Internet Explorer alapjaira, a másik pedig a Firefoxra (egészen pontosan annak Gecko renderelő motorjára) épül, így próbálván meg a weblapok megfelelő megjelenítését 100%-ig tökéletesen biztosítani.

A most kiadott változat összesen tíz hibát iktat ki az alkalmazásból. A július végi frissítés kettő kritikus fontosságú biztonsági hibát szüntetett meg a szoftverben, ezzel már egy tucatra emelkedett az eliminált biztonsági rések száma.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle