Connect with us

technokrata

Letölthető: 10 újabb hibától mentesült a Netscape

Laptop

Letölthető: 10 újabb hibától mentesült a Netscape

A fejlesztők kiadták a 8-as böngésző legújabb, több komoly biztonsági réstől mentes változatát.

A korábbiakhoz képest most hamarabb, alig két hét alatt frissítette újra böngészőjét az AOL Netscape részlege. A legfrissebb, 8.0.3.3-as változattal gyarapodott az újgenerációs Netscape-ek sora, mely biztonságbeli módosításokat tartalmaz, tehát az alternatívát jelentő browsert használók számára ajánlott feltelepítése. A hétfőn útjára bocsátott verzió minden olyan hibajavítást adoptált, ami a Firefoxban eddig benne foglaltatott, áll a fejlesztő változáslistájában.

Ez azt jelenti, hogy a Tűzróka 1.0.6-tal bezárólag kiadott böngészőiben megjelent összes biztonsági frissítés a Netscape-ben is implementálásra került. Ismeretes, hogy a Netscape két motorral bír: az egyik az Internet Explorer alapjaira, a másik pedig a Firefoxra (egészen pontosan annak Gecko renderelő motorjára) épül, így próbálván meg a weblapok megfelelő megjelenítését 100%-ig tökéletesen biztosítani.

A most kiadott változat összesen tíz hibát iktat ki az alkalmazásból. A július végi frissítés kettő kritikus fontosságú biztonsági hibát szüntetett meg a szoftverben, ezzel már egy tucatra emelkedett az eliminált biztonsági rések száma.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd