Connect with us

technokrata

Új Logitech hangszórórendszerek

Laptop

Új Logitech hangszórórendszerek

A Logitech ma két új hangszórórendszerrel bővítette hordozható termékeinek kínálatát.


Mindkét új kiegészítő hordozható zenelejátszókhoz készült: az iPod platformhoz kifejlesztett Logitech mm50 mobil hangszórókészlet, és a Logitech mm28 mobil hangszórókészlet is azt a kiváló hangminőséget képviselik, amit a Logitech hangsugárzóitól korábban már megszokhattunk. A most bevezetett termékek megoldást kínálnak a hordozható hangeszközök két kulcsproblémájára: a szokásosnál nagyobb elem-élettartamot biztosítanak, formatervük pedig rendkívül könnyen szállíthatóvá teszi őket.

Logitech mm50 hordozható hangszórókészlet iPod készülékekhez
Az új, nagyteljesítményű, hordozható hangszórórendszer – az iPod platformhoz készült Logitech mm50 – támogatja az iPod különleges szolgáltatásait, kiváló hangminőséget produkál, és beépített lithium-ion akkumulátorokkal működik. A rendszer automatikusan feltölti az iPod és a hangszórók akkumulátorait is, amikor hálózati áramforrásra van csatlakoztatva. A hangszórók egyetlen feltöltéssel akár 10 órán át is üzemképesek. Az mm50 hangszórókhoz vezeték nélküli távirányító is tartozik, így használói távolról is beállíthatják a hangerőt, előre-hátra léphetnek a zeneszámok között, és megállíthatják vagy újraindíthatják a lejátszást.

A neodymium mágneseket használó Max-X nagy membránkilengésű hangsugárzóknak és a háromcollos mélysugárzóknak köszönhetően a Logitech hangzás tökéletesen kiegyensúlyozott, mélyhangjai telítettek, torzítása pedig elenyésző. A külön bekapcsolható 3D Stereo szolgáltatás észrevehetően kibővíti a sztereó hangzásteret, tovább fokozva a hordozható hangszórók által nyújtott hangélményt. Összefoglalva: az iPod platformhoz készült Logitech mm50 hallgatói kiemelkedő minőségű hangzást és basszusokat élvezhetnek.

A Logitech mm50 hordozható hangszórói részt vesznek az Apple által meghirdetett ˝Made for iPod˝ programban. A ˝Made for iPod˝ megjelölés annyit tesz, hogy egy elektronikai kiegészítőt kifejezetten az iPod rendszerrel való használatra terveztek, és az bizonyítottan megfelel az Apple által meghatározott teljesítménymutatóknak.

Az mm50 hordozható hangszóró bármilyen iPod készülékkel együttműködik, aminek dokkolónyílás van az alján. Ez szinte minden modellre igaz, amit az elmúlt két évben adtak el. A hangszórók utaztatásához egy védőtasak is jár. Az iPod platformhoz készült Logitech mm50 hordozható hangszórókészlet októbertől lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára 39.000 forint körül lesz.

Logitech mm28 hordozható hangszórókészlet
A Logitech mm28 hordozható hangszórói olyan ultravékony megoldást kínálnak, ami nemcsak nagyszerű hangzást biztosít, de meglepően hosszú elem-élettartamot is. Ez a modell használható bármilyen MP3- vagy CD lejátszóval, amin szabványos 3,5 milliméteres jack hangkimenet van. Az mm28 hangszóró a sztereó NXT flat-panel technológiára épül, ami jelentősen megnöveli a mélyhangteljesítményt, ugyanakkor pedig nagyon könnyen szállítható külalakot eredményez. Az mm28 hordozható hangszórók kevesebb, mint 3 centiméter vastagok. A hangsugárzók elé épített védőpanel kihajtható, és hangszórótalpként is funkcionál, így nem kell hozzájuk külön hordtáska. A hangkábel a hátlapba mélyesztett rekeszbe felcsévélhető, így a készletet egyetlen darabból álló, könnyen szállítható kiegészítővé varázsolva.

A hangszórók üzemeltethetők a tartozék hálózati adapterről vagy négy darab ceruzaelemről is. Egyetlen elemkészlettel akár 45 órán át hallgathatunk zenét. A Logitech mm28 hordozható hangszórókészlet októbertől lesz kapható az Egyesült Államokban és Európában is. Javasolt fogyasztói ára 19.000 forint körül lesz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd