Connect with us

technokrata

Kovács Kálmán nem vesz részt a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának mai ülés

Laptop

Kovács Kálmán nem vesz részt a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának mai ülés

A tárcát Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára képviseli.

2005. augusztus 9-én, 14 órakor kerül sor a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának ülésére, melynek témája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium fejezet működésének ellenőrzéséről szóló ÁSZ-jelentés.

Azonban a sajtóban megjelent értesülésekkel ellentétben az ülésen Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter hetekkel ezelőtt lekötött elfoglaltságai miatt nem vesz részt. Kovács Kálmán miniszter a mai napon Nyíregyházán regionális miniszteri értekezleten találkozik az észak-alföldi régió vezetőivel. A tanácskozás fő napirendi pontjai: a Nemzeti Fejlesztési Terv 2007-2013 közötti programozási időszaka, a Regionális Információs Társadalom Stratégiák megvitatása, valamint az induló, illetve folyamatban lévő, versenyképességet javító pályázati lehetőségek bemutatása. Ezt követően Kovács Kálmán miniszter Nagyváradon meglátogatja az IHM és az RMDSZ által szervezett eMagyarország Internetes Tábort.

Az Informatikai és Távközlési Bizottság ülésén, ahogyan azt az IHM Parlamenti Titkársága a bizottságnak előzetesen jelezte, Kovács Kálmán miniszter a nyár elején lekötött programja miatt nem vesz részt, a tárcát Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára képviseli, mellyel kapcsolatban a bizottság észrevételt nem tett.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle