Connect with us

technokrata

Kovács Kálmán nem vesz részt a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának mai ülés

Laptop

Kovács Kálmán nem vesz részt a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának mai ülés

A tárcát Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára képviseli.

2005. augusztus 9-én, 14 órakor kerül sor a Magyar Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának ülésére, melynek témája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium fejezet működésének ellenőrzéséről szóló ÁSZ-jelentés.

Azonban a sajtóban megjelent értesülésekkel ellentétben az ülésen Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter hetekkel ezelőtt lekötött elfoglaltságai miatt nem vesz részt. Kovács Kálmán miniszter a mai napon Nyíregyházán regionális miniszteri értekezleten találkozik az észak-alföldi régió vezetőivel. A tanácskozás fő napirendi pontjai: a Nemzeti Fejlesztési Terv 2007-2013 közötti programozási időszaka, a Regionális Információs Társadalom Stratégiák megvitatása, valamint az induló, illetve folyamatban lévő, versenyképességet javító pályázati lehetőségek bemutatása. Ezt követően Kovács Kálmán miniszter Nagyváradon meglátogatja az IHM és az RMDSZ által szervezett eMagyarország Internetes Tábort.

Az Informatikai és Távközlési Bizottság ülésén, ahogyan azt az IHM Parlamenti Titkársága a bizottságnak előzetesen jelezte, Kovács Kálmán miniszter a nyár elején lekötött programja miatt nem vesz részt, a tárcát Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára képviseli, mellyel kapcsolatban a bizottság észrevételt nem tett.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd