Connect with us

technokrata

Pörgetőgolyós, többgombos Apple egér

Laptop

Pörgetőgolyós, többgombos Apple egér

Az Apple bemutatta a Mighty Mouse egeret, mely innovatív funkcióinak köszönhetően még könnyebbé teszi a Mac használatát.


A Mighty Mouse négy programozható gombot kínál a professzionális felhasználók számára, a nélkül, hogy feladná az egygombos Apple egerek hagyományos egyszerűségét. Az Apple egyedülálló újdonságként pörgetőgolyót is beépített, melynek segítségével az ablakok tartalma nem csak le-fel, hanem oldalirányba, vagy akár átlósan is pörgethető. A Scroll Ball segítségével természetes és kényelmes mozdulatokkal lehet nagyobb dokumentumokat, képeket áttekinteni, zene vagy film hosszú idővonalát szerkeszteni.

A Mighty Mouse az első többgombos egér, mely sikeresen őrzi meg az egygombos konstrukció egyszerűségét, de szabadon konfigurálható a felhasználó igényei szerint. A sima borítás érintésérzékelőket rejt, melyek fő- vagy segédgombokként használhatók. Például az egér jobb-felső részét megérintve azonnal hozzáférhetővé válnak a Mac OS X helyzetérzékeny menüi. A másik két gomb funkcióját a pörgetőgolyót, vagy az egér két oldalának megnyomása valósítja meg, melyekhez szintén hozzá lehet rendelni az operációs rendszer, vagy a felhasználói programok szolgáltatásait – így például aktiválhatják a Mac OS X 10.4.2 ˝Tiger˝ Dashboard és Exposé funkcióit is.

A Mighty Mouse ergonomikus formája a bal- és jobbkezes használatot egyaránt kényelmessé teszi, az optikai érzékelők pedig szinte bármilyen felületen pontos mozgást biztosítanak. Használható Mac OS X és Windows XP, illetve 2000 rendszerekkel, USB 1.1 és 2.0 portokkal is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd