Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a megújult Nero

Laptop

Letölthető a megújult Nero

Újfent frissült az egyik legnépszerűbb CD- és DVD-író szoftvercsomag, melyet bárki kipróbálhat.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata már több mint két éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

Az először tavaly novemberben kiadott 6.6-os szoftvercsomag több tekintetben bővülést hozott. Legfontosabb újítása, hogy támogatja a rövid kivezetéseket (short lead out), ami két szempontból is előnyös. Egyrészt akár 80 másodpercnyi írásidő is megspórolható az alkalmazásával, másrészt akár 12 MB-tal több tárhely maradhat a lementendő adatok számára. Megújult a Nero Vision Express is, melyet a fejlesztők teljesen átnéztek, ennek eredménye a 3-as változat integrálása a csomagba. A korábbi verziókban megjelent funkciók (Windows XP SP2 és DVD túlírás támogatása) természetesen a mostaniból sem maradtak ki. A héten egy még frissebb, a 6.6.0.16-os verzió vált elérhetővé.

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftvercsomag demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés