Connect with us

technokrata

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

Laptop

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Bódi Sylvit eddig elsősorban modellként ismerhettük, de Sylvi előrelátóan biztosítja jövőjét az üzleti életben is. Népszerűségét, szépségét és a róla készült rengeteg képet felhasználva mintegy hat hónapja indult el saját wapos portálja. A Vodafone előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók.

A csengőhangok mellett továbbküldhető üzenetek, dallamcsengők is Sylvi hangján szólalnak meg, kedves, vicces és némelyik erotikus stílusban. Sylvi képein kívül a havonta változó modell barátnő képei is igen népszerűek, jelenleg Réti Enikőt csodálhatják meg az érdeklődők, szeptemberben Hargitai Bea lesz a vendég.

A mobil erotika a vártnál is nagyobb sikere után a napokban indult el a legújabb, egészen egyedi és különleges szolgáltatás, az Én Barátnőm. Hong Kongban ez az ötlet már bevált, most a Vodafone felhasználói próbálhatják ki, milyen egy híres modell barátjának lenni. A játékosoknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Ez persze nem egyszerű, hiszen a Kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban – akár el is aludhat, ha nagyon kifárasztják…

A legügyesebbek azonban lassacskán meghódíthatják Sylvit és ebben az esetben – korábban sehol meg nem jelent – erotikus fotósorozatokat is láthatnak, a játékhoz kapcsolódó nyereményekről nem is beszélve.

Sylvi a további mobilfejlesztések mellett saját blogot szeretne indítani, amely a rajongókkal való kapcsolattartás mellett szintén teret adna fizetős szolgáltatásoknak is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle