Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

Laptop

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Bódi Sylvit eddig elsősorban modellként ismerhettük, de Sylvi előrelátóan biztosítja jövőjét az üzleti életben is. Népszerűségét, szépségét és a róla készült rengeteg képet felhasználva mintegy hat hónapja indult el saját wapos portálja. A Vodafone előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók.

A csengőhangok mellett továbbküldhető üzenetek, dallamcsengők is Sylvi hangján szólalnak meg, kedves, vicces és némelyik erotikus stílusban. Sylvi képein kívül a havonta változó modell barátnő képei is igen népszerűek, jelenleg Réti Enikőt csodálhatják meg az érdeklődők, szeptemberben Hargitai Bea lesz a vendég.

A mobil erotika a vártnál is nagyobb sikere után a napokban indult el a legújabb, egészen egyedi és különleges szolgáltatás, az Én Barátnőm. Hong Kongban ez az ötlet már bevált, most a Vodafone felhasználói próbálhatják ki, milyen egy híres modell barátjának lenni. A játékosoknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Ez persze nem egyszerű, hiszen a Kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban – akár el is aludhat, ha nagyon kifárasztják…

A legügyesebbek azonban lassacskán meghódíthatják Sylvit és ebben az esetben – korábban sehol meg nem jelent – erotikus fotósorozatokat is láthatnak, a játékhoz kapcsolódó nyereményekről nem is beszélve.

Sylvi a további mobilfejlesztések mellett saját blogot szeretne indítani, amely a rajongókkal való kapcsolattartás mellett szintén teret adna fizetős szolgáltatásoknak is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés