Connect with us

technokrata

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

Laptop

Vodafone: Bódi Sylvi és barátnői – digitális idom/ítás

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Bódi Sylvit eddig elsősorban modellként ismerhettük, de Sylvi előrelátóan biztosítja jövőjét az üzleti életben is. Népszerűségét, szépségét és a róla készült rengeteg képet felhasználva mintegy hat hónapja indult el saját wapos portálja. A Vodafone előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók.

A csengőhangok mellett továbbküldhető üzenetek, dallamcsengők is Sylvi hangján szólalnak meg, kedves, vicces és némelyik erotikus stílusban. Sylvi képein kívül a havonta változó modell barátnő képei is igen népszerűek, jelenleg Réti Enikőt csodálhatják meg az érdeklődők, szeptemberben Hargitai Bea lesz a vendég.

A mobil erotika a vártnál is nagyobb sikere után a napokban indult el a legújabb, egészen egyedi és különleges szolgáltatás, az Én Barátnőm. Hong Kongban ez az ötlet már bevált, most a Vodafone felhasználói próbálhatják ki, milyen egy híres modell barátjának lenni. A játékosoknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Ez persze nem egyszerű, hiszen a Kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban – akár el is aludhat, ha nagyon kifárasztják…

A legügyesebbek azonban lassacskán meghódíthatják Sylvit és ebben az esetben – korábban sehol meg nem jelent – erotikus fotósorozatokat is láthatnak, a játékhoz kapcsolódó nyereményekről nem is beszélve.

Sylvi a további mobilfejlesztések mellett saját blogot szeretne indítani, amely a rajongókkal való kapcsolattartás mellett szintén teret adna fizetős szolgáltatásoknak is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd