Connect with us

technokrata

A többi böngésző sem jobb az IE-nél?

Laptop

A többi böngésző sem jobb az IE-nél?

Tegnap írtunk arról, hogy az Internet Explorer következő változatának bétája nem felelt meg maradéktalanul egy tesztnek; ám ugyanezen a teszten a legtöbb alternatív böngésző is elhasal(na).

Amint arról szerdán beszámoltunk, az Internet Explorer hetes verziója nem tudta teljesíteni a Web Standards Project úgynevezett Acid2 tesztjét.

Egy olvasónk arra hívta fel a figyelmet, hogy a médiában elterjedt információk nem teljesen fedik a valóságot. A Microsoft a teszt kapcsán azt ismerte el: nem kezeli elsődleges prioritásként az IE7-ben, hogy megfeleljen az Acid2-nek, és ezért nagy esély van rá, hogy a végleges IE7 nem fog neki 100 százalékosan megfelelni. A Microsoft magyarországi részlegénél dolgozó olvasónk állítása szerint: jelenleg nincs olyan böngésző, amely átmenne ezen a teszten, ami ráadásul nem is egyértelműen nevezhető szabványnak. Egyedül a Safari új bétája felel meg az elvárásoknak most, tehát akkor a Firefox és a többi böngésző is megbukott a vizsgán.

Az Acid2 teszt legnagyobb része azzal foglalkozik, hogy hibás CSS és HTML kódok milyen hatással vannak a böngészőre. Ez nem jelenti azt, hogy az egyéb szabványoknak megfelelően készített oldalak nem megfelelően jelennének meg vele.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd