Connect with us

Hirdetés

technokrata

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Laptop

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Az onOne megvásárolta az Extensis és a LizardTech plug-inek jelentős részét, így a jövőbeni fejlesztések a frissen alakult cég keretein belül történnek majd.

Az onOne Software, egy frissen alakult, független szoftverfejlesztő csapat, felvásárolta az Extensis és a LizardTech cégektől az Adobe Photoshop és a Quark QuarkXPress termékekhez fejlesztett programokat. Az onOne – amely az Extensis fejlesztőiből alakult – célja olyan programok készítése, amelyekkel a digitális fotózás szerelmesei egyszerű és jól használható, ugyanakkor hatékony megoldásokhoz juthatnak.

Az érintett Extensis termékek a következők:
Extensis pxl SmartScale, Extensis PhotoFrame, Extensis Intellihance Pro, Extensis Mask Pro és Extensis Photo Imaging Suite. Az onOne emellett felvásárolta a LizardTech-től a teljes Genuine Fractal termékcsaládot is. Az Extensis és a LizardTech ezekre a termékekre 2005. július 31-ig nyújtott támogatást. Ettől a naptól az onOne veszi át a fent említett termékek fejlesztését és támogatását. Az újonnan megjelenő plug-inek természetesen teljesen kompatibilisek lesznek az Adobe Photosop CS2 képszerkesztő programmal, valamint a Mac OS X Tiger operációs rendszerrel is.

Ugyanakkor az Extensis plug-inek sem tűnnek el: a Suitcase, a Portfolio és a FontReserver továbbra is Extensis színekben tündököl – mindennek előnye pedig az, hogy a cég jobban tud koncentrálni a meglévő fejlesztésekre. A magyarországi forgalmazás zavartalanul folytatódik: A Trans-Europe Kft., mint a felsorolt termékek hazai disztribútora, kapcsolatban áll mind az Extensis, mind a frissen alakult onOne fejlesztőcéggel, így továbbra is elérhetőek a régebbi Extensis bővítmények, illetve az újak is (Genuine Fractals). A termékekre a támogatás szintén nem változott – továbbra is folyamatosan elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés