Connect with us

technokrata

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Laptop

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Az onOne megvásárolta az Extensis és a LizardTech plug-inek jelentős részét, így a jövőbeni fejlesztések a frissen alakult cég keretein belül történnek majd.

Az onOne Software, egy frissen alakult, független szoftverfejlesztő csapat, felvásárolta az Extensis és a LizardTech cégektől az Adobe Photoshop és a Quark QuarkXPress termékekhez fejlesztett programokat. Az onOne – amely az Extensis fejlesztőiből alakult – célja olyan programok készítése, amelyekkel a digitális fotózás szerelmesei egyszerű és jól használható, ugyanakkor hatékony megoldásokhoz juthatnak.

Az érintett Extensis termékek a következők:
Extensis pxl SmartScale, Extensis PhotoFrame, Extensis Intellihance Pro, Extensis Mask Pro és Extensis Photo Imaging Suite. Az onOne emellett felvásárolta a LizardTech-től a teljes Genuine Fractal termékcsaládot is. Az Extensis és a LizardTech ezekre a termékekre 2005. július 31-ig nyújtott támogatást. Ettől a naptól az onOne veszi át a fent említett termékek fejlesztését és támogatását. Az újonnan megjelenő plug-inek természetesen teljesen kompatibilisek lesznek az Adobe Photosop CS2 képszerkesztő programmal, valamint a Mac OS X Tiger operációs rendszerrel is.

Ugyanakkor az Extensis plug-inek sem tűnnek el: a Suitcase, a Portfolio és a FontReserver továbbra is Extensis színekben tündököl – mindennek előnye pedig az, hogy a cég jobban tud koncentrálni a meglévő fejlesztésekre. A magyarországi forgalmazás zavartalanul folytatódik: A Trans-Europe Kft., mint a felsorolt termékek hazai disztribútora, kapcsolatban áll mind az Extensis, mind a frissen alakult onOne fejlesztőcéggel, így továbbra is elérhetőek a régebbi Extensis bővítmények, illetve az újak is (Genuine Fractals). A termékekre a támogatás szintén nem változott – továbbra is folyamatosan elérhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd