Connect with us

technokrata

Újfent módosít a Magyar Telekom

Laptop

Újfent módosít a Magyar Telekom

Közlemény a Magyar Telekom Rt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2005. augusztus 5-ei, illetve szeptember 1-jei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. augusztus 5-étől hatályos változása:
Az előfizető Favorit és Favorit Plusz díjcsomag megrendelésétől számított 30 napon belül jogosult áttérni a szolgáltató adott időpontban értékesíthető bármely díjcsomagjára. Ha az előfizető a 30 nap alatt nem él ezen áttérési jogával, a Favorit és Favorit Plusz díjcsomagra vonatkozó szerződése automatikusan 14 hónapos határozott időtartamúvá válik (Függelék V. fejezet 2.1.13. és 14.).

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. szeptember 1-jétől hatályos változása:
A Ritmus Csúcs díjcsomag értékesítése megszűnik (Függelék V. fejezet 2.2.3.).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. augusztus 1-jétől megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; ügyfeleik a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle