Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egységesített iPod modellek

Laptop

Egységesített iPod modellek

Az Apple bejelentette, hogy összevonja az iPod és iPod photo termékeket, így egyszerűsítve az iPod család felépítését és egységesítve a színes kijelzőt minden fehér iPod modellen.

Az új iPod család így egy 20 GBy-os modellt tartalmaz, mely akár 5.000 dalt képes tárolni, valamint egy 60 GB-os változatot akár 15.000 dal számára. Az iPod új szoftvere már külön menüpontot tartalmaz a Podcast musorok számára, valamint a színes képernyőn képes a dalokhoz tartozó lemezborítók, vagy más grafika megjelenítésére is.


˝Az iPod felhasználók szeretik színekkel gazdagítani a zenei élményt˝ – mondta Greg Joswiak, az Apple iPod marketingért felelős alelnöke. ˝A leegyszerűsített iPod termékcsalád, mely most 20 és 60 GB-os, színes képernyős modelleket kínál külön Podcast menüvel, a legkényelmesebb megoldást kínálja a Podcast műsorok hallgatására˝.

Az iPod új képernyője éles, kontrasztos képet és csodálatosan élénk színeket kínál a fényképgyujtemény böngészéséhez, az albumok borítóinak és személyes adatok megjelenítéséhez. A 60 GB-os iPod akár 25.000, a 20 GB-os modell pedig akár 20.000 fényképet képes tárolni, vagy akár közvetlenül a digitális fényképezőgépről is áttölteni, az opcionális iPod Camera Connector segítségével. A fényképekből diaporáma készíthető az iPod-on tárolt zenékkel aláfestve, melyet akár TV-készüléken is be lehet mutatni.

Az iTunes most bemutatott, új, 4.9-es változata lehetőséget biztosít a Podcast musorok közötti böngészésre, válogatásra, az új epizódok önmuködő letöltésére. Az iTunes megkönnyíti a kiválasztott Podcast adások epizódjainak kezelését, lehetővé téve a dátum és más paraméterek szerinti böngészést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés