Connect with us

Egységesített iPod modellek

Laptop

Egységesített iPod modellek

Az Apple bejelentette, hogy összevonja az iPod és iPod photo termékeket, így egyszerűsítve az iPod család felépítését és egységesítve a színes kijelzőt minden fehér iPod modellen.

Az új iPod család így egy 20 GBy-os modellt tartalmaz, mely akár 5.000 dalt képes tárolni, valamint egy 60 GB-os változatot akár 15.000 dal számára. Az iPod új szoftvere már külön menüpontot tartalmaz a Podcast musorok számára, valamint a színes képernyőn képes a dalokhoz tartozó lemezborítók, vagy más grafika megjelenítésére is.


˝Az iPod felhasználók szeretik színekkel gazdagítani a zenei élményt˝ – mondta Greg Joswiak, az Apple iPod marketingért felelős alelnöke. ˝A leegyszerűsített iPod termékcsalád, mely most 20 és 60 GB-os, színes képernyős modelleket kínál külön Podcast menüvel, a legkényelmesebb megoldást kínálja a Podcast műsorok hallgatására˝.

Az iPod új képernyője éles, kontrasztos képet és csodálatosan élénk színeket kínál a fényképgyujtemény böngészéséhez, az albumok borítóinak és személyes adatok megjelenítéséhez. A 60 GB-os iPod akár 25.000, a 20 GB-os modell pedig akár 20.000 fényképet képes tárolni, vagy akár közvetlenül a digitális fényképezőgépről is áttölteni, az opcionális iPod Camera Connector segítségével. A fényképekből diaporáma készíthető az iPod-on tárolt zenékkel aláfestve, melyet akár TV-készüléken is be lehet mutatni.

Az iTunes most bemutatott, új, 4.9-es változata lehetőséget biztosít a Podcast musorok közötti böngészésre, válogatásra, az új epizódok önmuködő letöltésére. Az iTunes megkönnyíti a kiválasztott Podcast adások epizódjainak kezelését, lehetővé téve a dátum és más paraméterek szerinti böngészést.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom