Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csillagok útján: indul az LG Megasztár Turné

Laptop

Csillagok útján: indul az LG Megasztár Turné

Az élő nagykoncert mellett az LG bűvész show-val és nyereményjátékkal szórakoztatja a közönséget.

A Megasztár július 1-jén induló országos turnéját az LG Electronics támogatja. Az utóbbi évek legsikeresebb kulturális televíziós műsorának döntősei 10 helyszínen adnak élő, ingyenes nagykoncertet. Az LG segítségével a vendéglátó városok lakói nem csupán egy nyilvános koncerten vehetnek részt, hanem egy félnapos családi program keretében szórakozhatnak és játszhatnak – akár az LG értékes nyereményeiért is.

„Nagy büszkeség az LG-nek, hogy hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több rajongó nézhesse meg élőben kedvenceit. Az LG célja mindig is az volt, hogy technológiai újításaival és termékeinek magas minőségi színvonalával javítsa vársárlóinak életminőségét. Az LG Megasztár Turné nemcsak tartalmas szórakozást, de közönségének hosszútávra szóló élményt, sokaknak pedig példamutatást és inspirációt jelent. Az LG, mint a szórakoztató elektronikai iparág egyik vezetője büszkén adja a nevét és támogatását a Megasztár Turnéhoz, amely kimagasló minőségét már előre bizonyította, és azt reméljük, hogy a két márkanév (hiszen mára a Megasztár is azzá vált) tovább erősíti egymást. Ezért ajándékoztunk a turné alkalmából valamennyi Megasztárnak egy-egy C3300 típusú, kamerás mobiltelefont.” – mondta Y.H. Kim, az LG Magyar Kft., ügyvezető igazgatója.

Az élő nagykoncert mellett az LG bűvész show-val és nyereményjátékkal szórakoztatja a közönséget, míg a gyerekeknek felfújható óriáscsúszda szolgáltat kikapcsolódást. A kérdőíves nyereményjátékon nemcsak MP3 lejátszót, kamerás mobiltelefont, és hordozható DVD lejátszót nyerhetnek a résztvevők, de bejuthatnak a VIP sátorba is, ahol személyesen találkozhatnak a Megasztárokkal.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés