Connect with us

technokrata

Allied Telesyn: újabb Triple Play hálózati eszközök az AT kínálatában

Laptop

Allied Telesyn: újabb Triple Play hálózati eszközök az AT kínálatában

Tovább erősíti szolgáltatói megoldásait az Allied Telesyn.

Három új eszközzel bővítette eddig is meggyőző hálózati kínálatát az Allied Telesyn. Mindhárom új eszköz az iMG 600-as Internet-szolgáltatói kapcsolócsalád tagja, közülük az egyik vezeték nélküli megoldást is nyújt. A kapcsolók talán legfőbb erénye, hogy úgynevezett multiservice eszközök, tehát integrált adat-, hang- és videó szolgáltatások támogatására alkalmasak.

Az Allied Telesyn élen jár az un. Triple Play hálózati eszközök fejlesztésében, melyek segítségével a szolgáltatók DSL vagy Ethernet hálózataikon keresztül egyszerre nyújthatnak TV-, Videó-, Telefon- és Internet-szolgáltatást. A cég volt az első aki a kezdetektől fogva IP alapú infrastruktúra eszközöket szállít a Triple Play hálózatok kiépítéséhez. A mostani és az elkövetkezendő hetekben bejelentésre kerülő eszközök ennek az integrált szolgáltatást nyújtó termékcsaládnak a továbbfejlesztett tagjai.

Az új termékek közül elsőként a felhasználói csatlakozást segítő eszközök három új tagjának piacra dobását jelentette be az Allied Telesyn. A berendezéseket nagy megbízhatóság, központosított menedzsment szolgáltatások, egyszerűbb telepítés és minőségi szervízszolgáltatások jellemzik. A három új termék lehetőségeit kihasználva a piaci szereplők emelni tudják szolgáltatásaik színvonalát, új ügyfeleket szerezve ezzel. A három termék, az AT-iMG634W, az AT-iMG646BD és az AT-iMG613 jól kiegészíti az Allied Telesyn eddig is bőséges, mintegy 30-féle integrált szolgáltatás elérési eszközből (gateway) álló palettáját.

Az AT-iMG634W egyben az Allied Telesyn első olyan multiservice gateway-e, amely vezeték nélküli kapcsolatot is kínál a szolgáltatók ügyfelei részére. Az eszköz segítségével épületen belüli fejlett és biztonságos vezeték nélküli IP Triple Play szolgáltatások telepíthetők az ügyfelek számára. Segítségével nincs szükség pótlólagos kábelezésre, elkerülhetők az ezzel járó otthoni bonyodalmak. A felhasználói tartalmat (telefon, TV, videó, Internet-elérés) a szolgáltatók meglévő réz telefonhálózatán ADSL vagy ADSL2+ technológiával éri el az AT-iMG634W.

Az AT-iMG613RF elsősorban olyan kábel tv szolgáltatóknak ideális, akik hálózatuk bővülésekor meglévő befektetéseiket kihasználva továbbra is hagyományos videó formátumban kívánják továbbítani szolgáltatásaikat. Az AT-iMG613RF segítségével ezt megtehetik, miközben teljes Triple Play tartalmat tehetnek elérhetővé ügyfeleik részére és megkezdik az átállást a következő generációs FTTH (Fibre To The Home) optikai hálózatok kiépítése felé.

Az AT-iMG646BD a következő újdonság a cég FTTH fejlesztései közül. A gateway kétirányú, egyetlen optikai szálat használó 100 Mbps csatlakozással rendelkezik. Ez a kapcsolódási típus költséghatékonyabbá teszi az új pont-pont irányú kapcsolatok kiépítését, valamint megkettőzi a jelenlegi optikai hálózatok kapacitását. Az AT-iMG646BD intelligens Multiservice Gateway egy egyszerűen használható IP Triple Play kapcsolódási (CPE) megoldást kínál a FTTH hálózatot üzemeltető szolgáltatók számára, miközben jelentősen csökkenti az optikai hálózatok kiépítésének költségeit.

Az iMG 600 család minden tagja támogatja a központosított, automatikus telepítést és távoli rendszerüzemeltetést az Allied Telesyn vezető szintű menedzsmentrendszere, a Zero Touch Configurator segítségével.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle