Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vivő-osztályú IP hálózat már valóság

Laptop

A vivő-osztályú IP hálózat már valóság

A Huawei Technologies, Kína legnagyobb távközlési szállítója és a világ egyik vezető hálózati és kommunikációs berendezéseket gyártó vállalata forgalomba hozta a következő generációs IP hálózatoknak szánt Quidway ME60 MSCG-t (Multi-Service Control Gateway, többszolgáltatású vezérlő átjáró).

A Quidway ME60 MSCG egy következő generációs többszolgáltatású megoldás. Az első 10 gigabites többszolgáltatású vezérlő termékként nagy kapacitást, nagy teljesítményt, erős szolgáltatás-integrációt, szolgáltatás-fogékony feldolgozást és felügyeletet, illetve szélessávú hozzáférési lehetőséget tesz elérhetővé. Sokféle szolgáltatást támogat, többek között terminál-hozzáférés hitelesítést, szolgáltatás azonosítást és besorolást, biztonságvédelmet, adatkapcsolati ügynököt, hierarchikus QoS ütemezést, szolgáltatás megkülönböztetést és VPN szolgáltatásokat. Egy olyan hálózati platform, amely a 3G és a következő generációs (NGN) hálózatokat is beleértve a vivő-osztályú szolgáltató hálózatok központi és perem területeire pozícionál.

A Huawei Technologies európai alelnöke, Patrick Wen így vélekedik: „A szélessávú előfizetők számának növekedése felgyorsította a távközlési és az IP hálózatok integrációját, ami a távközlési ipart a hálózatok átalakítására készteti. Az átalakulóban lévő IP hálózat már nemcsak internetes szolgáltatásokat, hanem többféle, például hang, adat, video, 3G és NGN szolgáltatásokat is továbbít. Világossá vált, hogy használható hálózat-átalakító megoldások hiányában az IP hálózat által ma nyújtható üzleti potenciállal nem sok szolgáltató tud mit kezdeni. A Huawei Quidway ME60 MSCG megoldásának megjelenésével ügyfeleink IP hálózataikat átalakítva versenytársaikkal szemben közvetlen előnyre tehetnek szert.”

A termék tervezésénél a Huawei leginkább az üzemeltetés könnyebbségét tartotta szem előtt. Az ME60 szolgáltatás-kezelő rendszere a szolgáltatási réteg és az átviteli réteg összekapcsolásával segíti a szolgálati hívás vezérlést, a dinamikus szolgáltatás készenléti és stratégia felügyeletet, a garantált QoS szolgáltatást, a hálózati erőforrás elosztást, a felhasználó és szolgáltatásazonosítást, a hálózat és szolgáltatás védelmet. Szervesen integrálja a különböző hálózati berendezések különböző funkcióit, például a felhasználó-kezelést, a biztonság-felügyeletet és a szolgáltatás-vezérlést, továbbá kielégíti az egypontos vezérléssel és a többpontos szolgáltatásokkal szemben támasztott üzemeltetési követelményeket. Az ME60 hatékonyan küzdi le az önálló folyamat alapú vezérlésben gyenge hagyományos útválasztók, tűzfalak és osztott protokoll felületek (DPI-k) hátrányait, nagyban csökkentve ezzel a tőkekiadásokat és a működési költségeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés