Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyi változások a Revolution Software-nél

Laptop

Személyi változások a Revolution Software-nél

A kinevezéstől a Revolution elsősorban az árbevétel növekedését várja.

Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott Revolution Software új pozíció létrehozásával kívánja megvalósítani a cég marketing- és kereskedelmi tevékenységének összehangolását.

2005. májusától Kustos Ferenc tölti be a Revolution Software kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját. A korábban a marketing igazgatói pozíciót ellátó szakember fő feladatai közé tartozik mostantól a Revolution kereskedelmi osztályának irányítása és bővítése is, valamint a cég ügyviteli termékeinek, elsősorban a saját fejlesztésű Iroda++ ügyviteli-, és a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszerek értékesítésének felfuttatása, valamint az üzleti elemzések és az általános üzletfejlesztési stratégiák kialakítása is.

Kustos Ferenc szakmai pályafutását a Procter&Gamble-nél kezdte. Ezt követően a Danone Kft. senior brand menedzsereként, majd a CVO Group marketing és kommunikációs menedzsereként dolgozott, ahol a marketing és kommunikációs stratégia fejlesztése, valamint a hat országra kiterjedő helyi marketingcsapat szakmai irányítása volt a feladata. 2002-től a Revolution Software marketing menedzseri, majd marketing igazgatói posztját töltötte be.

Kinevezésétől a Revolution elsősorban a cég marketing és kereskedelmi tevékenységének még hatékonyabb összehangolását, a rendszeres piacszondázások eredményeinek termékfejlesztésbe és értékesítésbe való átfordítását, valamint új piaci szegmensek – az állami, önkormányzati szektor – bekapcsolásával az árbevétel növekedését várja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés