Connect with us

technokrata

Új fejezetéhez érkezett a Sulinet program: erősebb garancia, nagyobb PC választék

Laptop

Új fejezetéhez érkezett a Sulinet program: erősebb garancia, nagyobb PC választék

A harmadik, frissen átalakított változattal folytatódik a nagy népszerűségnek örvendő Sulinet program. A korábbiakhoz képest van néhány változás, de a lényeg – mely szerint mindenki jogosult vásárolni a Sulinet program választékából, és 60 ezer forintot ebből az adójából levonhat – nem változott.

Balázs Attila ügyvezető, az egyik nyertes konzorcium, az EXPERT-PARTNER-LAP Stúdió tagjának, az Expert Computer Kft.-nek a munkatársa a nyertes pályázat kapcsán elmondta: miután a minisztérium úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a Sulinet II szerződéseket – amiben az Expert Computer, még önállóan vett részt –, sejthető volt, hogy az elvárások sok tekintetben változnak majd.

A július elsején induló Sulinet III-ban csak azok a pályázatok lehettek sikeresek, amelyekben a pályázó a korábbinál hosszabb és átfogóbb jótállást vállalt. Új elemként jelentkezett a marketing tevékenységre vonatkozó előírás is. A minisztérium – egyébként helytálló – felmérése szerint a Sulinet program még mindig nem elég ismert az arra jogosult, tehát jószerével a teljes magyar lakosság körében. Ezért a pályázat kiírásakor kikötötték, hogy a sikeres pályázónak kötelessége marketingtevékenységet végezni a Sulinet kapcsán. Bővült továbbá a megvásárolható eszközök eddig sem szegényes választéka, elsősorban a kész konfigurációk száma nőtt, sokkal szélesebb igényeket tudunk kielégíteni.

„Az EXPERT-PARTNER-LAP Stúdió konzorcium kialakításánál mindenekelőtt arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb helyen jelen legyünk termékeinkkel és a programmal. A három, szövetkezett cég boltjai országszerte megtalálhatók, a plázákban épp úgy, mint különálló szaküzletként. Az Expert Computer – természetesen – nagykereskedőként kiterjedt beszerzési hálózatát és raktárkészletét, szerviz potenciálját állította a projekt szolgálatába. Biztos vagyok benne.” – zárta szavait Balázs Attila ügyvezető – „hogy a konzorcium és a Sulinet III együttműködése hasznos és eredményes lesz.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle