Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetéknélküli IP-telefonok a 3Comtól

Laptop

Vezetéknélküli IP-telefonok a 3Comtól

A 3Com és a Uniden America, a vezeték nélküli fogyasztói elektronikai termékek gyártója, bejelentette, hogy megállapodást kötött a vállalati felhasználásra alkalmas, Voice over Internet Protocol (VoIP), vezeték nélküli, többvonalas telefonok forgalmazására vonatkozóan.

A Uniden vezeték nélküli technológiáját és a 3Com IP-telefonrendszerét tartalmazó többvonalas IP telefonok a fix egységtől akár 305 méter távolságról is működnek. A közös fejlesztés biztosítja a 3Com NBX IP-telefonrendszerével történő szoros integrációt, lehetővé téve több száz funkció mobil elérését. A 3Com NBX IP-telefonrendszer célja mindig is az volt, hogy költséghatékony, mégis korszerű jellemzőket tartalmazó megoldást kínáljon a kis- és középvállalatok számára. Ezt egészítették ki a Uniden vezeték nélküli telefonok terén szerzett tapasztalatával, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az üzleti kommunikációjuk szó szerint lépést tart velük.

„A 3Com NBX IP-telefonrendszer már régóta piacvezető a kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett költséghatékony megoldások terén” – mondta Greg Zweig, a 3Com senior termékmenedzsere. „A Uniden vezeték nélküli területen szerzett szakértelme és a 3Com IP-platform ötvözete révén az ágazat első, kis- és középvállalatok számára kifejlesztett, többvonalas, vezeték nélküli IP-telefonját kínáljuk. Egyesített szakértelmünk hozzájárul ügyfeleink termelékenyebb munkahelyi környezetének kialakításához. A 3Com továbbra is biztonságos, konvergált hálózati megoldásokat kínál kommunikációs platformok és üzleti tevékenységek számára.”

A Unidenről
A Uniden America Corporation, a japán székhelyű Uniden Corporation észak-amerikai leányvállalata. Vezeték nélküli fogyasztói elektronikai termékeket: vezeték nélküli telefonokat, üzleti telekommunikációs rendszereket, hálózati és adattermékeket, Bearcat szkennereket, FRS/GMRS rádiókat, tengerészeti rádiókat és egyéb személyi kommunikációs termékeket gyárt és forgalmaz. A Fort Worth-i, texasi székhelyű Uniden márkakereskedőkön és forgalmazókon keresztül értékesíti termékeit Észak-, Közép- és Dél-Amerika-szerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés