Connect with us

technokrata

Retailtech Congress: nagy érdeklődés a Synergon kiskereskedelmi megoldásai iránt

Laptop

Retailtech Congress: nagy érdeklődés a Synergon kiskereskedelmi megoldásai iránt

Nagy sikerrel szerepelt a Synergon Informatika Rt. a 2005. június 1.-2. között megrendezett Retailtech Congress-szen, a közép-kelet-európai régió legnagyobb kereskedelmi technológiai kiállításán. A Synergon a kiállítással egy időben hirdette meg új kiskereskedelmi stratégiáját, amely jelentős növekedési célokat fogalmaz meg az elkövetkező 3-5 évre.

A Synergon Informatika Rt. számos újdonsággal jelent meg a Retailtech Congress-szen. A legnagyobb érdeklődés az NCR Fastline automata önkiszolgáló pénztárgép bemutatkozását kísérte. A Synergon az NCR partnereként Közép-Kelet-Európában most először mutatta be ezt, az egyes országok különböző adózási előírásainak egyaránt megfelelő kiskereskedelmi megoldást, amelynek segítségével a vásárlók saját maguk egyenlíthetik ki a megvásárolt termékek árát. A rendszer összekapcsolható a ráhelyezett vagy előtte elvitt árukat egy beépített kamerán keresztül megbízhatóan felismerő intelligens mérleggel, amely gyorsabbá, valamint költség- és erőforrás-hatékonyabbá teszi a jövőbeli vásárlást. Szintén sikeres volt még a mobil vásárlás (M-Payment) bemutatása és kipróbálása is.

A Synergon nemcsak Magyarországon, hanem az egész közép-európai piacon kíván megjelenni kereskedelmi megoldásaival. „A Retailtech Congress-szen a Synergon csoport közösen mutatkozott be, hazai ügyfeleink és partnereink mellett így például Csehországból és Szlovákiából is jöttek ügyfeleink. A kiállítás alatt nyolc ország mintegy 150 képviselőjének tartottunk bemutatót, amely a regionális kiskereskedelmi stratégiánk iránti érdeklődést jelzi.” – mondta Steinbinder Romulus üzletágvezető.

A Synergon kutatási előrejelzések alapján az elkövetkező években regionális szinten 10-15%-os piacbővülésre számít. A Synergon Retail System (SRS) elnevezésű kiskereskedelmi megoldása már a cseh, lengyel és szlovák piacon is megtalálhatóak. Az SRS előnye, hogy meglévő vállalatirányításai rendszerrel, valamint a Synergon széleskörű megoldási portfoliójával (többek között teljes infrastrukturális szolgáltatások, hálózatok, intelligens épület, HW, SW) összekapcsolva a teljes kiskereskedelmi folyamatot (új áru rögzítése, árváltozás, forgalmi nyilvántartás stb.) automatikusan kezeli.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák