Connect with us

Magyar Telekom: módosuló feltételek

Laptop

Magyar Telekom: módosuló feltételek

Közlemény a Magyar Telekom Rt. általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2005. június 9-ei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra és az Internet-hozzáférésre, -ellátásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

1. Bevezetésre kerül a Favorit díjcsomag (Függelék V. fejezet 2.1.13.).
A csomag havidíja analóg vonallal rendelkező előfizetők részére 4.290 Ft, míg ISDN-PMP csatlakozás esetén 5.100 Ft. A díjcsomag előfizetője helyi, helyközi I. irányban csúcsidőn kívül a Magyar Telekom hálózatán belül további díj (kapcsolási díj és forgalmai díj) megfizetése nélkül telefonálhat. A csúcsidőn kívüli időszak a kedvezményes irányokba – azaz helyi és helyközi I. Magyar Telekom irányok esetében – hétköznaponként 16 órától másnap reggel 10 óráig valamint hétvégére vonatkozik.

2. Bevezetésre kerül a Favorit Plusz díjcsomag. (Függelék V. fejezet 2.1.14.)
A csomag havidíja analóg vonallal rendelkező előfizetők részére 4.990 Ft, míg ISDN-PMP csatlakozás esetén 5.860 Ft. A díjcsomag előfizetője helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági irányban csúcsidőn kívül a Magyar Telekom hálózatán belül további díj (kapcsolási díj és forgalmi díj) megfizetése nélkül telefonálhat. A csúcsidőn kívüli időszak a kedvezményes irányokba – azaz helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági Magyar Telekom irányok esetében – hétköznaponként 16 órától másnap reggel 10 óráig valamint hétvégére vonatkozik.

A kapcsolási díj és a percdíjak táblázata a Favorit és a Favorit Plusz díjcsomagok esetén:

3. Bevezetésre kerül a Teleperc Partner (közvetítő-előválasztó) díjcsomag (Függelék V. fejezet 2.8.2.6.).
A számlázás percalapon történik helyi, helyközi I., helyközi II., távolsági, mobil és nemzetközi hívásirányok hívása esetén (60 másodperces egységekben), minden megkezdett egység díjköteles. A díjcsomagot csak egyéni előfizetők vehetik igénybe.

A kapcsolási díj és a percdíjak táblázata a Teleperc Partner díjcsomag esetén:

Helyi irányban az Invitel betelepült irányt normál helyi irányú díjjal díjazzák. Csúcsidő: munkanapokon 07–18 óráig. Csúcsidőn kívül: munkanapokon 18–07 óráig, hétvégén és munkaszüneti napokon 24 órán át. A Hungarotel szolgáltatási területén a Helyközi II. hívásirány nem értelmezett.

4. A Magyar Telekom Rt. új, komplex csomagot vezet be T-DSL Favorit Plusz 1M/2M néven (Törzsrész II. fejezet 7.6., Függelék V. fejezet, 2.9.6. pont).
A T-DSL Favorit Plusz csomag olyan komplex telefon- és Internet-szolgáltatás, amely analóg vagy ISDN2 hozzáférést, Favorit Plusz díjcsomagot, havi 1 óra T-Com Hotspot-használati lehetőséget, szélessávú ADSL-hozzáférést, illetve teljes körű Internet-hozzáférési szolgáltatást tartalmaz. A beszédcélú forgalmi díjak a Favorit Plusz díjcsomag szerinti beszélgetési díjakon kerülnek elszámolásra.

Internet-hozzáférésre, -ellátásra vonatkozó ÁSZF változása
1. A Nyílt Internet bevezetésre kerül az Invitel, a HTCC és a Monortel szolgáltatók szolgáltatási területén. A szolgáltatást Teleperc Partner, Csevegő Partner és Ritmus preselection díjcsomagokkal rendelkező előfizetők vehetik igénybe (5. sz. Függelék).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. június 9-től megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.

Az árak az áfát tartalmazzák.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom