Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozik a SyncMaster 173P plus

Laptop

Bemutatkozik a SyncMaster 173P plus

A Samsung Electronics legújabb, 17˝ képátlójú LCD monitorja, a 173P plus minden eddiginél magasabb kontrasztaránnyal rendelkezik. A készülék augusztustól hazánkban is kapható lesz.

Az új modell a tavaly bemutatott SyncMaster 173P monitor utódja. A most bemutatott 173P plus elődje vonásait örökölte. A valódi alumíniumból készült káva és a kifinomult design harmóniáját – a ki-bekapcsoló gombot leszámítva – nem töri meg egyetlen kezelőszerv sem, hiszen az első modellhez hasonlóan a 173P plus beállításai is a MagicTune nevű szoftveren keresztül vezérelhetőek. A monitort a Samsung ellátta a MagicColor technológiával is, a személyre szabott színélmény érdekében. A 173P plus a világ legmagasabb kontrasztarányú monitorja, melynek köszönhetően képe szemmel láthatóan tisztább és élénkebb, mint más LCD-monitoroké.

A kontrasztarány a képernyő legsötétebb és legvilágosabb pontja közötti különbséget jelenti. Minél magasabb ez az érték, a monitor képét annál ragyogóbbnak, tisztábbnak látjuk. Míg a piacon kapható 17” LCD-monitorok átlagos kontrasztaránya 400:1 – 500:1, addig a Samsung 173P plus kontrasztaránya 1500:1.

A 173P plus 8 milliszekundumos válaszideje ideálissá teszi a monitort az olyan akciódús tartalmak tökéletes megjelenítésére, mint a számítógépes játékok és a DVD-filmek.

A 8 milliszekundumos válaszidő és az 1500:1 kontrasztarány külön-külön is a csúcskategóriába sorolnák az új modellt. A két kimagasló érték egy készülékben való egyesítése azonban már egyszersmind az iparág fejlődésében is hatalmas lépésnek számít.

A SyncMaster 173P plus egyéb specifikációi, a 270 cd/m2 fényerő, a 178 fokos, széles látószög és az 1280×1024 pixeles maximális felbontás szintén önmagukért beszélnek.

A Samsung új monitorába a MagicPivot funkció is belefért, amely a képernyő állásának automatikus érzékelése révén beállítja a megfelelő fekvő vagy álló kép helyzetet. Az intelligens gömbcsukló-rendszer révén a 173P plus az egyik legflexibilisebb LCD-monitor a piacon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés