Connect with us

technokrata

Új professzionális PC-k a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Új professzionális PC-k a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers megkezdi új ESPRIMO márkájú professzionális PC-i szállítását az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó régióban.

A németországi Ausburgban gyártott professzionális ESPRIMO PC-k moduláris kialakítású, környezetbarát csomagban biztosítanak korszerű technológiát a felhasználók számára. Az első Green PC környezetvédelmi technológiával készülő Esprimo modell, a legújabb IntelR 945G Express lapkakészleten alapuló P5905 mikrotorony, kibővített felügyeleti jellemzőket és nagyfokú rugalmasságot kínál.


A Fujitsu Limiteddel közösen bemutatott ESPRIMO márka egységes globális arculatot és kialakítást képvisel. Bevezetésével a Fujitsu Siemens Computers ésszerűsíti termékkínálatát, és ugyanakkor rugalmasabbá teszi ügyfelei számára a termékkonfiguráció kialakítását. Mindhárom ESPRIMO termék modulárisan bővíthető. Piaci megjelenésük ütemezése:
-Az elsőként bevezetett ESPRIMO P5905 mikrotorony már jelenleg is kapható, az Intel Stable Image Platform program keretében kerül piacra.
-A helytakarékos kialakítású (small form factor, SFF) ESPRIMO E-sorozat standard asztali PC-i júniusban jelennek meg az üzletek polcain. Ez a rendszer az új Intel 945G Express lapkakészlettel dolgozik, és támogatja az Intel Active Management technológiát.
-A még helytakarékosabb (ultra-small form factor, USFF) ESPRIMO C-sorozat bevezetése júliusban várható.

Azoknak az asztali gép vásárlására készülő ügyfeleknek ajánljuk, akik ergonomikus, könnyen kezelhető, megbízható, hosszú ideig utánrendelhető terméket keresnek. A tervezés során minden méretszegmensben kiemelt szempontnak tekintettük a kedvező ár-érték arányt. Asztali gépeink bizonyított erősségeit továbbfejlesztve rugalmas konfigurációjú rendszereket dolgoztunk ki. Szükségleteiktől függően az ügyfelek választhatnak a standard PC-k, a különleges biztonsági és teljesítményjellemzőkkel rendelkező modellek, valamint a hosszú életciklusú konfigurációk között. Emellett minden asztali számítógépünk rugalmasan bővíthető, ezáltal a beruházások értéke hosszú ideig megőrizhető.

Környezetvédelem és ergonómia
A Fujitsu Siemens Computers valamennyi professzionális PC-je fél évvel a kitűzött határidő (2006 közepe) előtt ki fogja elégíteni az Európai Unió veszélyes anyagok alkalmazását korlátozó RoHS irányelvének előírásait. Az alaplapok ólomtartalmát máris 12 grammról 1 grammra csökkentettük, és sem a nyomtatott áramköri panelek, sem pedig a tápegységek nem tartalmaznak halogént. Az ergonómiai jellemzőket szintén továbbfejlesztettük: az ESPRIMO PC-k fejlett hűtési rendszere még csendesebb, ezzel is segítve az optimális munkakörnyezet megteremtését.

Életcikluskezelés és szervizelés
A ház kialakításának továbbfejlesztése révén az ESPRIMO PC-k könnyen szervizelhetők és bővíthetők. A ManageIT és SecureIT szoftvercsomagok a biztonságos és problémamentes üzemeltetésről is gondoskodnak. A stabil konfigurációk, a felhasznált komponensek és az Intel Stable Image Platform program 18 hónapra terjesztik ki az új típus életciklusát.

ESPRIMO P
A standard PC-alkalmazások futtatására ajánlott új ESPRIMO P mikrotorony a kis-, közép- és nagyvállalatok ideális rendszere. Főbb műszaki adatai:
-Intel Corporate Stable Platform: Intel 945G Express lapkakészlet és HT-technológiát támogató Intel Pentium 4 processzorok
-Új Intel Pentium D 800 sorozatú kétmagos processzorokkal is rendelhető
-Emelt szintű bővíthetőség: a 3,5 colos második modulhelybe
-belső SmartCard olvasó,
-MultiCard olvasó, vagy
-WLAN modul stb. építhető.
-Előoldali audio- és USB-csatlakozók (2 db) az alapkiépítés részeként.
-Szabadon konfigurálható biztonsági jellemzők (SmartCard olvasó behatolásvédelmi kapcsoló, zár).Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök