Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új generációs számlázó szoftverek

Laptop

Új generációs számlázó szoftverek

A Revolution Software a napokban dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit.

A SzámlaVarázsló programokban megvalósított komplett kereskedelmi folyamat-kezeléssel a teljes értékesítési folyamat könnyedén levezényelhető. A szállítólevél és annak leszámlázása, illetve az árajánlat számlává, foglalássá, szállítólevéllé alakítása egyetlen gombnyomással megoldható, akár devizában is. Így az adott ügyfélhez tartozó bizonylatot elég egyszer rögzíteni. Az átvezetéskor a mennyiségek az ügyfél tényleges vásárlásának megfelelően módosíthatók. A kereskedelmi folyamatok rugalmasabb kezelésére szolgál a szállítólevél-funkció újítása is, melynek köszönhetően a szállítólevél tetszőlegesen elkészíthető a számla kiállítása előtt vagy után, utólag pedig egyszerűen számlává alakítható. Így, ha módosul a tényleges rendelés, akkor sincs szükség sztornózásra.

A számlázó programok 4.0 verzióiban számos felhasználóbarát újítás helyet kapott. Többek között a bruttó értéken való bevitelnek köszönhetően egyszerűbbé vált a bizonylatok rögzítése, hiszen bármikor eldönthető, hogy a cikk egységárát nettó vagy bruttó formában adja-e meg a felhasználó. Így gyorsabbá és kényelmesebbé vált az adatrögzítés, nincs szükség átszámolásra. A hazai gyakorlattól eltérő formátumú bankszámlaszámok felvitele, a saját embléma beállításánál megadható koordináták, a magas árak felvitele, a korlátlan számú megjegyzés beszúrása, illetve az inaktív termékek kezelése – mind-mind olyan funkciók, amelyek még kényelmesebbé, esztétikusabbá és gyorsabbá teszik a bizonylat-kiállítást.

Egyszerre több előlegszámlát is beilleszthetünk a végleges számlába, illetve egy előlegszámla több számlához is kapcsolható. Így, ha a vevők több részletben is fizetnek előleget, a végösszeg kiegyenlítésekor csak egyetlen számla kiállítása szükséges, amelyen levonásra kerülnek a korábbi befizetések. A partnerekhez adott kedvezmények könnyen nyomon követhetők, mivel a kiválasztott partnerhez beállított kedvezmény minden tételsor cikk-választása után automatikusan betöltődik a sorkedvezmény mezőbe, amely felül is bírálható. Ha a vállalkozás többféle árlista szerint értékesít, elég csak egyszer beállítani a partnerhez rendelt árat.

Az új programverziók mindegyike beépítve tartalmazza a felhasználónkénti jelszavazhatóságot, így bármikor visszakereshető és ellenőrizhető, hogy melyik bizonylatot melyik felhasználó állította ki. A szoftver képes direkt mail-kampányok támogatására is, mivel azonnal nyomtatható formában etikettre rendezi az elérni kívánt partnerek nevét és adataikat, így csak a postázási feladatok maradnak hátra. A Foglalásismétlésnek köszönhetően a sok tételből álló foglalások újbóli rögzítésére nincs többé szükség, csak az esetleges módosítások elvégzését kell megtenni.

A Folyószámla-egyeztető modulból partner és bizonylat-adatok alapján bármikor lekérhető a tartozással rendelkező partnerek folyószámla egyenlege és a folyószámla-egyeztető kiküldésével a kintlévőségek kezelése is egyszerűbbé válik.

Az új, 4. generációs számlázó szoftverekben a kényelmi funkciókon túl olyan funkciók is helyet kaptak, amelyek az unióba, illetve az unióból szállító vállalkozások számára is könnyebbséget jelentenek. Ilyenek például a SzámlaVarázsló Deluxe-ban megvalósított devizában megadott szállítólevél, devizás foglalás, vagy a külföldi szállítás esetén használatos proforma számla, amely egyetlen gombnyomással számlává, vagy akár szállítólevéllé alakítható . A programban bevételezéskor és előlegszámla nyomtatásakor angol és német nyelvű sablon is választható. Az új devizás sablonok segítségével kiválasztható, hogy az árfolyam szerepeljen-e a számlán, vagy sem. Ezen kívül külföldi bankszámlaszámokat is rögzíthetők, ugyanis a szoftver lehetővé teszi a más formátumú, eltérő hosszúságú, vagy akár betűkaraktereket tartalmazó számlaszámok rögzítését is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés