Connect with us

technokrata

Újgenerációs színes A3-as OKI nyomtatók

Laptop

Újgenerációs színes A3-as OKI nyomtatók

Legújabb C9000 sorozatú termékei bevezetésével az OKI Printing Solutions ismét magasabbra emelte a lécet a 24 oldal/perc sebesség feletti színes nyomtatók piacán.

Az új, digitális LED-technológiával dolgozó, A3-as színes és fekete-fehér nyomtatókkal a nagy létszámú munkacsoportok olyan sebesség mellett érhetnek el kiváló nyomatminőséget, amely révén házon belül végezhetik el a nyomtatott kommunikáció minden feladatát.


A korábbinál nagyobb sebességet (36 színes vagy 40 fekete-fehér A4-es oldal percenként), csúcsminőséget és nagy volumenű, ˝single-pass˝ színes és fekete-fehér nyomtatást nyújtó C9600 és C9800 rendszerek emelt szintű megbízhatóságot, egyszerű használatot, és kategóriájukban páratlan ár-teljesítmény arányt nyújtanak.

C9600 színes és fekete-fehér nyomtatók
A nagy volumenű nyomtatási követelményeket támasztó vállalatok a C9600 beszerzésével kapják a legnagyobb használati értéket pénzükért. Ha a C9600n, C9600dn, C9600hdn és C9600hdtn modellek bármelyikét állítják hálózatuk középpontjába, abban a biztos tudatban dolgozhatnak, hogy munkacsoportjaik a lehető legmagasabb színvonalat élvezik a nyomtatási sebesség, a színminőség, a papírkezelési rugalmasság és a megbízhatóság terén.

Az OKI Printing Solutions professzionális házon belüli nyomtatás iránti elkötelezettségét jól tükrözi a C9600-nál alkalmazott ProQ2400 Multilevel technológia. Ezzel az eljárással minden elvárást felülmúló nyomtatási eredményeket lehet elérni. Az Auto Colour Balance tulajdonság a nyomtató hasznos élettartama alatt mindvégig fenntartja a színhelyességet.

A C9000 sorozatú nyomtatók rugalmas papírkezelési jellemzőivel a felhasználó tetszés szerinti méretű és – 268 g/m2 határig – bármilyen súlyú papírral dolgozhat. Hatékonyan és gyorsan készíthet nagy, A3-as vagy annál is nagyobb méretű színes táblázatokat, 1,2 méteres bannereket vagy akár GANTT-diagramokat. Az opcionális gerinctűző befejező-egységgel külső szolgáltató bevonása nélkül is professzionális benyomást kölcsönözhet anyagainak.

A még sokoldalúbb működés érdekében a rendszer további tálcákkal is kiegészíthető. Az automatikus papírfelismerő (Auto Media Detect) tulajdonság automatikusan kiválasztja a megfelelő tálcából a kívánt papírt, ezzel csökkenti a papírpazarlást, valamint a papírtorlódás és az üzemkiesések gyakoriságát.

C9800 színes és fekete-fehér nyomtatók
A C9800hdn és C9800hdtn modellek ProQ4800 Multilevel technológiája tovább javítja a színminőséget a magas szintű nyomtatott kommunikációt igénylő vállalatoknál. Az 1.200×1.200 dpi felbontással kiegészítve az új lejárás egyenletesebb színátmeneteket és finomabb árnyalatokat produkál, így még figyelemfelkeltőbb belső és külső kommunikációs anyagok készítését teszi lehetővé.

A dokumentumkezelés, a nyomtatási munkafolyamat és a minőség feletti kontroll fokozása érdekében a C9800 nyomtatók az új EFI Fiery technológiát is alkalmazzák. A digitális képalkotási és nyomtatásfelügyeleti termékek globális piacvezető szállítójaként ismert EFI-vel ápolt stratégiai partnerkapcsolat révén az OKI Printing Solutions hatékony nyomtatásvezérlő és feladatkezelő funkciókat biztosít a munkafolyamat optimalizálásához és a tartósan kivételes minőség fenntartásához. A felhasználó például ellenőrizheti a sorban álló nyomtatási feladatokat, módosíthatja az oldalak illetve a feladatok sorrendjét, újranyomtathatja a másolatokat, valamint különféle feladatsablonokat és ICC színprofilokat menthet el.

A nagyobb processzorsebességnek és memóriának, az alapcsomagban kínált merevlemez-meghajtónak és a nagy kapacitású papíradagolónak köszönhetően a C9800 bármilyen összetett nyomtatási feladattal teljesítményromlás nélkül boldogul. Ráadásul a rendszer igény esetén C9800 MFP-re bővíthető: így a felhasználó egyetlen könnyen kezelhető géppel hajthat végre minden szkennelési, másolási és hálózati faxolási feladatot.

˝A C9000-es sorozat fejlett technológiájával elvégezhetők a házon belül készített dokumentumokon azok az apró simítások, amelyek révén a vállalat megelőzheti versenytársait. Ebből a szempontból a Multilevel színes technológia játssza a rendszerben a főszerepet. A Multilevel eljárással a felhasználó anélkül állíthat elő valósághű, pontos színeket, hogy ennek a sebesség látná kárát˝ – nyilatkozta Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

˝A munkaadók számára is nyilvánvaló lesz a változás, mert a dolgozók többé nem érzik majd szükségét külső nyomdai szolgáltató bevonásának. Önállóan is hatékonyan, eredményesen és professzionális minőségben tudják elkészíteni színes dokumentumaikat˝ – fűzte hozzá Érdi-Krausz Gábor.

A C9600 és C9800 nyomtatók 2005 májusában kerültek az üzletekbe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák