Connect with us

technokrata

EFI technológiával felvértezett OKI nyomtatók

Laptop

EFI technológiával felvértezett OKI nyomtatók

Az OKI új nyomtatói immár tartalmazzák a könnyen kezelhető EFI Fiery rendszerszoftvert, amelynek hatékony színpontosság-javító és fejlett munkafolyamat-vezérlő jellemzői sokféle vállalati és grafikus művészeti alkalmazást támogatnak.

Az Oki Electric és leányvállalata, az Oki Data Corporation bejelentette, hogy stratégiai partnerkapcsolatra lépett az EFI-vel, a nyomdai és nagyvállalati felhasználásra szánt digitális képalkotási és nyomtatásfelügyeleti megoldások vezető nemzetközi szállítójával. A partnerkapcsolat javítja az OKI Printing Solutions új C9800 sorozatú termékei – köztük a cég első digitális színes többfunkciós (MFP) rendszerei és digitális színes nyomtatói – teljesítményét.

˝Hagyományosan élen járunk a színes nyomtatásban. Az EFI-vel kialakított partnerkapcsolat jól szemlélteti, mennyire elkötelezetten törekszünk a még magasabb szintű szakmai kiválóság elérésére˝ – nyilatkozta Mikihiko Maeno, az OKI Data Corporation elnök-vezérigazgatója. ˝Magabiztosan lépünk be az MFP-piacra, és alig várjuk, hogy bemutathassuk ügyfeleinknek a kiváló színminőségű házon belüli nyomtatást, produktivitás javulást és jelentős költségmegtakarítást ígérő, EFI szoftverekkel ellátott termékeinket˝.

Az OKI Printing Solutions C9800 család Fiery vezérlőjének főbb előnyei:

Emelt szintű produktivitás
Az intelligens feldolgozást támogató, új Fiery szoftver gyorsítja a dokumentumfeldolgozást és maximális sebességet biztosít PDF, Microsoft Office (különösen Microsoft PowerPoint) és nagyméretű képfájlok nyomtatásakor. A Fiery technológia még 1.200 dpi felbontás esetén is szinte teljesen kiiktatja a várakozást a nyomtatási folyamatból. A díjnyertes Fiery Command WorkStation könnyen kezelhető felhasználói felülete és sokféle produktivitásnövelő eszköze új mércét állít a központosított nyomtatási feladatkezelés terén. Az ismerős, egységes felületnek köszönhetően a megoldás tökéletesen illeszkedik az OKI Printing Solutions környezetbe.

A Fiery egyéb produktivitásnövelő eszközei:
-Fiery NetWise – zavartalan csatlakozást biztosít valamennyi népszerű hálózati platformhoz;
-Fiery WebTools – egyszerűsíti a letöltést és a beolvasást;
-Fiery FreeForm – rugalmas változó adatnyomtatási képességeket nyújt;
-Fiery Impose (opcionális) – a dokumentumok egyesítését és összeállítását támogatja;
-Hot Folders (a GA sorozat opcionális segédprogramja) – elvégzi a PostScript és DPF fájlok automatikus kötegelését.

Színkezelés – külön beállítás nélkül is nagyszerű színek
A Fiery ColorWise ágazatvezető színkezelő szoftver beépített intelligens jellemzői minden alkalmazás, platform és fájlformátum esetén egységesen pontos színeket produkálnak. A fejlett funkciók közül említést érdemel a grafikák rétegzését támogató ˝auto trapping˝ képesség és a színpontosságot javító Spot-On® technológia, amely különösen hasznos a vállalatok arculati színeinek előállításához (ez a GA sorozatnál áll rendelkezésre).

Valódi PostScript
A PCL mellett a Fiery vezérlő tartalmazza az EFI és az Adobe közös fejlesztésű PostScript-értelmező programját, amely a nyomtatási feladatok feldolgozásáért (RIP – raszterkép feldolgozás) felelős. A Fiery irodai gyorsítótechnológia az emulátor-programoknál korábban elképzelhetetlen pontosságot és színminőséget nyújt Adobe PostScript 3 és natív PDF fájlok nyomtatásakor.

Fokozott biztonság
A Fiery rendszerszoftver hatékony digitális megoldásokkal védi az információkat. A C9800 Fiery gondoskodik a nyomtató elérésének kontrolljáról: IP-szűrés és a Fiery megoldás hozzáférését távolról korlátozó portblokkolás jellemzi.

˝Örömmel üdvözöljük, hogy az OKI Printing Solutions termékek gazdái is csatlakoznak az EFI Fiery felhasználók 12 milliós táborához. Nekik köszönhetjük, hogy ma a Fiery az ágazat egyik legnépszerűbb nyomtatószervere˝ – nyilatkozta Guy Gecht, az EFI vezérigazgatója.

˝Az EFI és az OKI Printing Solutions számára egyaránt kiemelt szempont az ügyfelek sikerét elősegítő termékek fejlesztése. Az EFI végponttól végpontig terjedő integrációt biztosított az OKI Printing Solutions C9800 termékcsaládjához, amely fantasztikus fogadtatásra számíthat a piacon. A 36 oldal/perc maximális színes sebességgel dolgozó nyomtatókat kínáló sorozat kivételes produktivitása folytán a felhasználók idő- és költségmegtakarítás mellett készíthetnek kiváló nyomatokat˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle