Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj, színes multifunkciós berendezés a Konica Minoltától

Laptop

Vadonatúj, színes multifunkciós berendezés a Konica Minoltától

A Konica Minolta újabb kiváló minőségű színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel lépett a piacra.

A bizhub C450 egy olyan hatékony színes multifunkciós berendezés, amely az üzleti világ minden elvárásának megfelel. Alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.


A Konica Minolta bizhub C450 dokumentumkezelő a legmodernebb színes nyomdai technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség.

Az új berendezés fekete-fehérben 45 lap/perces, színesben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol. De a gyorsaság nem minden. A gép fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy korszerű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszer költségével. Ezenkívül terhelhetősége is azonos a fekete-fehér társaival.

A Konica Minolta bizhub C450 egy 600 MHz-es processzorral és egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Nyomtatási memóriája 1.024 MB. A négyszínű tandem nyomtatóműnek és a Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

Az bizhub C450 alapgép papírkapacitása 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3.400 lapra is bővíthető. A gép 64 – 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni, és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. A standard automatikus eredeti adagoló és az automatikus duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges.

A Konica Minolta bizhub C450 a szkennelési funkció segítségével 38 lap/perces archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF, PDF illetve tömörített PDF formátumban.

A Konica Minolta színes termékeinek sikerét bizonyítja, hogy a bizhub C450 elődje, a bizhub C350 év elején elnyerte a BERTL’s Olvasói Arany Díjat a ˝Színmegbízhatóságért˝, a bizhub C450 pedig most szerezte meg a BERTL´s ˝Legjobb Irodai Színes Multifunkciós Berendezés˝ díját.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A bizhub C450 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 35 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum 45 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum A3 kifutó papírméret
-Standard automatikus duplex egység
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is
-E-mail, FTP, TWAIN szkennelés
-Korszerű, polimerizált festék használata.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés