Connect with us

technokrata

Vadonatúj, színes multifunkciós berendezés a Konica Minoltától

Laptop

Vadonatúj, színes multifunkciós berendezés a Konica Minoltától

A Konica Minolta újabb kiváló minőségű színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel lépett a piacra.

A bizhub C450 egy olyan hatékony színes multifunkciós berendezés, amely az üzleti világ minden elvárásának megfelel. Alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.


A Konica Minolta bizhub C450 dokumentumkezelő a legmodernebb színes nyomdai technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség.

Az új berendezés fekete-fehérben 45 lap/perces, színesben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol. De a gyorsaság nem minden. A gép fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy korszerű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszer költségével. Ezenkívül terhelhetősége is azonos a fekete-fehér társaival.

A Konica Minolta bizhub C450 egy 600 MHz-es processzorral és egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Nyomtatási memóriája 1.024 MB. A négyszínű tandem nyomtatóműnek és a Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

Az bizhub C450 alapgép papírkapacitása 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3.400 lapra is bővíthető. A gép 64 – 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni, és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. A standard automatikus eredeti adagoló és az automatikus duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges.

A Konica Minolta bizhub C450 a szkennelési funkció segítségével 38 lap/perces archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF, PDF illetve tömörített PDF formátumban.

A Konica Minolta színes termékeinek sikerét bizonyítja, hogy a bizhub C450 elődje, a bizhub C350 év elején elnyerte a BERTL’s Olvasói Arany Díjat a ˝Színmegbízhatóságért˝, a bizhub C450 pedig most szerezte meg a BERTL´s ˝Legjobb Irodai Színes Multifunkciós Berendezés˝ díját.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A bizhub C450 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 35 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum 45 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum A3 kifutó papírméret
-Standard automatikus duplex egység
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is
-E-mail, FTP, TWAIN szkennelés
-Korszerű, polimerizált festék használata.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle