Connect with us

Online Recruitment konferencia Budapesten

Laptop

Online Recruitment konferencia Budapesten

A budapesti Marriott Hotel lesz a helyszíne a munkaerőpiac legdinamikusabban fejlődő szegmenséről szóló konferenciának, amelyet a szakterület vezető vállalkozásai szerveznek június 7-én. A Magyarországon is egyre népszerűbb modern HR-módszerekről, az azokkal kapcsolatos tapasztalatokról és lehetőségekről hazai és külföldi szakemberek tartanak előadásokat.

Az online munkaerő-toborzás egyre nagyobb jelentőséget nyer Európában és Magyarországon egyaránt. A téma első átfogó konferenciáján az online eszközökkel kapcsolatos tapasztalatokról és a fejlődés irányáról számolnak be hazai és külföldi szakemberek, többek között Alan Whitford és Keith Robinson. A konferenciára június 7-én kerül sor a budapesti Marriott Hotel konferenciatermében.

A konferencia szervezői fontosnak tartják, hogy a munkaerőpiac minél több szereplőjével ismertessék meg az online-módszerek előnyeit, amelyeket a munkaadók, az álláskeresők és a közvetítők élvezhetnek. Ennek érdekében az előadások mellett interaktív vitafórumokat is rendeznek, amelyek a legmodernebb munkaerőpiaci módszerek izgalmas kérdéseivel foglalkoznak, mint például az internetes munkaadói megjelenés módjai, különös tekintettel a hazánkban még gyerekcipőben járó internetes munkaadói arculatépítésre.

Az előadók között szerepelnek az e-HR és az online recruitment nemzetközileg elismert szakértői, Magyarországon tevékenykedő tanácsadók, de esettanulmányok formájában az online recruitment eszközöket már alkalmazó hazai vállalatok HR-szakemberei is bemutatják tapasztalataikat. Az előadásokat úgy állították össze a szervezők, hogy azok lefedjék az internetes munkaerő-toborzás valamennyi fő területét, az online módszerek alapfokú használatától az Internet összetettebb, a vállalatok HR kommunikációs stratégiájába illeszkedő használatáig.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő