Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

Laptop

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

Majdnem duplájára nő a Computer Associates hazai képviseletének létszáma. A világ egyik legismertebb Internet-biztonsági és menedzsment szoftvereket gyártó vállalata nemcsak Magyarországot tekinti stratégiailag fontos célterületének, hanem dinamikus növekedési potenciált lát a dél-kelet európai piacon is, különösen az Internet-biztonság területén.
A térségben rejlő IT biztonsági piacban rejlő üzleti lehetőségek maximális kiaknázása ösztönözte a cég vezetését arra, hogy a hazai kirendeltség személyi állományát mintegy megduplázza. A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

A Computer Associates magyarországi megalapításában és az üzletfejlesztésben elévülhetetlen érdemeket szerzett Dr. Molnár Imrét közép-kelet európai regionális üzletfejlesztési igazgatóvá nevezték ki, míg a magyarországi iroda Vassil Barsakov irányítása alá kerül, aki e tisztség betöltése mellett a dél-kelet európai térségben folytatandó kereskedelmi tevékenyégért is felelős lesz.

A Computer Associates regionális szinten célul tűzte ki a felsőoktatási és akadémiai kapcsolatok szélesítését, valamint a meglévő kapcsolatok elmélyítését. Ennek keretében kiemelt jelentőséggel bír az oktatás és képzés korszerűsítése és a tanfolyami struktúra modernizálása, az eLearning bevezetése a felhasználói oktatásban. A Computer Associates technológiái és know-how-ja rendelkezésre áll az „életen át tanulást” szorgalmazó egyes kormányzati programok támogatására. Emellett a cég értéknövelő szolgáltatásokat ajánl az átképzési programokra és stratégiai jelentőségűnek véli a széleskörű ismeretbővítést és a tudatosság növelését különösen az ICT biztonság területén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés