Connect with us

technokrata

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

Laptop

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

Majdnem duplájára nő a Computer Associates hazai képviseletének létszáma. A világ egyik legismertebb Internet-biztonsági és menedzsment szoftvereket gyártó vállalata nemcsak Magyarországot tekinti stratégiailag fontos célterületének, hanem dinamikus növekedési potenciált lát a dél-kelet európai piacon is, különösen az Internet-biztonság területén.
A térségben rejlő IT biztonsági piacban rejlő üzleti lehetőségek maximális kiaknázása ösztönözte a cég vezetését arra, hogy a hazai kirendeltség személyi állományát mintegy megduplázza. A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

A Computer Associates magyarországi megalapításában és az üzletfejlesztésben elévülhetetlen érdemeket szerzett Dr. Molnár Imrét közép-kelet európai regionális üzletfejlesztési igazgatóvá nevezték ki, míg a magyarországi iroda Vassil Barsakov irányítása alá kerül, aki e tisztség betöltése mellett a dél-kelet európai térségben folytatandó kereskedelmi tevékenyégért is felelős lesz.

A Computer Associates regionális szinten célul tűzte ki a felsőoktatási és akadémiai kapcsolatok szélesítését, valamint a meglévő kapcsolatok elmélyítését. Ennek keretében kiemelt jelentőséggel bír az oktatás és képzés korszerűsítése és a tanfolyami struktúra modernizálása, az eLearning bevezetése a felhasználói oktatásban. A Computer Associates technológiái és know-how-ja rendelkezésre áll az „életen át tanulást” szorgalmazó egyes kormányzati programok támogatására. Emellett a cég értéknövelő szolgáltatásokat ajánl az átképzési programokra és stratégiai jelentőségűnek véli a széleskörű ismeretbővítést és a tudatosság növelését különösen az ICT biztonság területén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák