Connect with us

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

Laptop

Jelentős növekedés a Computer Associates hazai képviseleténél

A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

Majdnem duplájára nő a Computer Associates hazai képviseletének létszáma. A világ egyik legismertebb Internet-biztonsági és menedzsment szoftvereket gyártó vállalata nemcsak Magyarországot tekinti stratégiailag fontos célterületének, hanem dinamikus növekedési potenciált lát a dél-kelet európai piacon is, különösen az Internet-biztonság területén.
A térségben rejlő IT biztonsági piacban rejlő üzleti lehetőségek maximális kiaknázása ösztönözte a cég vezetését arra, hogy a hazai kirendeltség személyi állományát mintegy megduplázza. A strukturális változások a cég vezetését is érintik.

A Computer Associates magyarországi megalapításában és az üzletfejlesztésben elévülhetetlen érdemeket szerzett Dr. Molnár Imrét közép-kelet európai regionális üzletfejlesztési igazgatóvá nevezték ki, míg a magyarországi iroda Vassil Barsakov irányítása alá kerül, aki e tisztség betöltése mellett a dél-kelet európai térségben folytatandó kereskedelmi tevékenyégért is felelős lesz.

A Computer Associates regionális szinten célul tűzte ki a felsőoktatási és akadémiai kapcsolatok szélesítését, valamint a meglévő kapcsolatok elmélyítését. Ennek keretében kiemelt jelentőséggel bír az oktatás és képzés korszerűsítése és a tanfolyami struktúra modernizálása, az eLearning bevezetése a felhasználói oktatásban. A Computer Associates technológiái és know-how-ja rendelkezésre áll az „életen át tanulást” szorgalmazó egyes kormányzati programok támogatására. Emellett a cég értéknövelő szolgáltatásokat ajánl az átképzési programokra és stratégiai jelentőségűnek véli a széleskörű ismeretbővítést és a tudatosság növelését különösen az ICT biztonság területén.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom