Connect with us

ASVA: negyedik állomás Komárom-Esztergom megye, Tatabánya

Laptop

ASVA: negyedik állomás Komárom-Esztergom megye, Tatabánya

Folytatódik az ASVA országjáró kampánya.

Folyatódik az ASVA (Audiovizális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány) nyomozóhatóságok, rendőrségek munkatársai számára indított Országos tájékoztató kampánya. A sikeres szombathelyi, szegedi és pécsi konzultáció után, május 26-án az ASVA munkatársai ezúttal Tatabányára látogatnak el. A kampány során átadják a rendőröknek azokat az információkat és gyakorlati tapasztalatokat, melyek segítségével hatékonyabb lehet a filmek, zenék, játékok illegális másolása és terjesztése elleni küzdelem.

Az ASVA márciusban országos tájékoztató kampányt indított a rendőrségi munkatársak számára, mely során havonta egy-egy megye rendőr-főkapitányságán és a városi rendőrkapitányságok illetékes részlegeinek gyakorlati és elméleti ismereteket ad át a szerzői jogsértéssel kapcsolatos ügyek felderítéséről. A kampány negyedik állomása Tatabánya, ahová az ASVA munkatársai május 26-án látogatnak el.

„Egyre hatékonyabb az együttműködés a rendőrséggel, ezt bizonyítják az utóbbi időszak sikeres akciói is. Reméljük, a tájékoztató körút országszerte elindít egy szorosabb és sikeresebb együttműködést a rendőrséggel.”– nyilatkozta a kampánnyal kapcsolatban Kálmán András, az ASVA igazgatója.

A kampány célja, hogy a nyomozóhatóságok munkatársai könnyebben felismerjék a szerzői jogsértéssel (különös tekintettel az audiovizuális alkotásokra) kapcsolatos ügyeket, és az ezt követő eljárásokat gyorsan és sikeresen végre tudják hajtani. Az ASVA tudatosítani akarja a nyomozókban a szellemi tulajdon védelmének fontosságát, felhívja figyelmüket az ezzel kapcsolatos bűncselekmények károkozásának nagyságára és következményeire, valamint megosztja velük nemzetközi tapasztalatait. Az elméleti ismeretek mellett gyakorlati tudnivalókra is felhívják a figyelmet.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő