Connect with us

Canon LV-7230: professzionális képminőségű multimédia projektor

Laptop

Canon LV-7230: professzionális képminőségű multimédia projektor

A Canon új, professzionális képminőségű vetítővel jelenik meg a hazai piacon is.

Az LV-7230 a Canon saját fejlesztésű és gyártású nagylátószögű vetítőlencséjének köszönhetően rendkívül kis vetítési távolságot biztosít, a készülék nagyteljesítményű 1,6-szoros zoom objektívje pedig bármilyen vetítési környezetben kötetlen elhelyezést tesz lehetővé. Az 1.024×768 képpontos (XGA) felbontásával és a 2.000 lumenes fényerejével mind az üzleti, mind pedig az otthoni házimozi-építő felhasználók igényeinek maximálisan megfelel.


A mindössze 2,9 kilogramm tömeg és az A4-es alapterület jól mutatja az LV-7230 egyszerű hordozhatóságát. A jól áttekinthető, könnyen olvasható LED kijelzőkkel ellátott vezérlőpanel révén a kivetítő használata egyszerű.
Az LV-7230 sorfolytonos letapogatással csökkenti a kép vibrálását (ami különösen videofilm vetítésekor hasznos), így jól használható az ˝iskolatábla üzemmódban˝ is, vagyis akkor, ha a felhasználónak nem áll rendelkezésére megfelelő fehér vetítőfelület. Külső monitorcsatlakozási lehetőségével az LV-7230 professzionális minőségű kivetítő, amely kiváló jó érték/ár arányt mondhat magáénak.

Kiváló minőségű vetítőlencse
Annak érdekében, hogy a kivetítő kis mérete miatt ne kelljen kompromisszumot kötni a képminőségben sem, az LV-7230 a Canon saját fejlesztésű és gyártású objektívje két, mindkét oldalán aszférikus felületű lencsetagot tartalmaz. A nagylátószögű, 1,6-szoros zoom objektívnek köszönhetően a kivetítő a mennyezethez közel is elhelyezhető, a trapéztorzítás kiküszöbölésével 2,5 méter átlójú kép vetíthető már 2,5 méter távolságból is.

Nagyfelbontású, ragyogó képek
Az 1.024×768 képpontos (XGA) felbontás tökéletes képminőséget biztosít, a nagy hatásfokú 200 Wattos SHP lámpa 2.000 lumenes fényereje pedig bármilyen fényviszonyok között garantálja a hibátlan vetítést. A lámpa fényereje három üzemmódban szabályozható: a normál mód kínálja a legnagyobb fényerőt, ami főként akkor ajánlott, ha a teljesítmény a legfontosabb. Halk módban a teljesítmény kisebb ugyan, de ez az üzemmód növeli a lámpa várható élettartamát. Az automatikus üzemmód a normál és a halk mód egyesítése, amely a vetítési környezethez igazodva automatikusan szabályozza a lámpa teljesítményét. A felhasználó nyolc kép-üzemmódból választhat, ezek között szerepel az ˝iskolai tábla˝ is, amely akkor is tökéletes képet biztosít, ha nincs fehér vetítővászon a tanteremben, ugyanis ezzel a móddal természetes színegyensúly érhető el az iskolai falitáblára történő vetítésnél is.

Külső monitor csatlakoztatás, sorfolytonos letapogatás
A nagylétszámú hallgatóság előtt tartott prezentációknál az előadó általában háttal áll a vetítővászonnak. Az LV-7230 RGB kimenetére azonban csatlakoztatható egy külső monitor is, amelyen az előadó figyelemmel kísérheti a kivetített képet. A kép vibrálása nagymértékben csökken, ha a kivetítő sorfolytonosan rajzolja ki a képeket. A képkocka minden sorát egy menetben olvassa ki, így a képek egyenletesebbek, az átlós vonalak és a feliratok pedig élesebben jelennek meg. Ezen felül az LV-7230 a váltottsoros videojeleket – amelyek a kép vibrálását okozzák – képes átalakítani egyenletes, sorfolytonos letapogatásúvá. A sorfolytonos letapogatás különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik a kivetítőjüket HDTV-hez és DVD lejátszóhoz kívánják használni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom