Connect with us

Hirdetés

technokrata

WCG 2005 – hazánkban is lehet nevezni

Laptop

WCG 2005 – hazánkban is lehet nevezni

Elkezdődött a nevezés World Cyber Games, a világ legnagyobb számítógépes- és videojáték-bajnokságának magyarországi selejtezőire. A hazai döntőt várhatóan ősszel rendezik meg a Samsung támogatásával.

Idén is folytatódik a már hagyományosnak mondható World Cyber Games (WCG) versenysorozat, amely a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC- játékosoknak – biztosít szervezett keretet tudásuk összemérésére. A nyertesek ebben az évben is megkapják a lehetőséget arra, hogy a világbajnoki nagydöntőn bizonyíthassanak. A döntőnek idén Szingapúr ad otthont.

A 2005 évi versenysorozat öt játékkategóriájából négyre (StarCraft BroodWar, WarCraft III, Need For Speed Underground II, valamint FIFA 2005) már megkezdődött a nevezés, az ötödik (Counter-Strike) kategória nevezésének indulása később várható. A hagyományoktól eltérően ebben az évben nem helyi hálózatos party, hanem három hónapig tartó, internetes kvalifikáció keretein belül indul a versengés. Az online selejtezők lezárultát követően ősszel minden kategóriából a legkiválóbb három helyezett élőben is összemérheti tudását a dicsőségért.

A World Cyber Gamesről
A World Cyber Games a világ elektronikusjáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye. A sorozat 2000-ben indult azzal a céllal, hogy a közös játék segítségével a világ népei közötti megértést erősítse. Azóta is minden évben megrendezik a versenyt. A WCG mára az egyik legrangosabb és minden bizonnyal a legnagyobb pénzdíjat kínáló számítógépesjáték-rendezvénnyé nőtte ki magát. Az idén a bajnokság novemberi döntőjére Szingapúrban kerül sor.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés