Connect with us

Az OKI idén is jó szelet fogott a vitorlájába

Laptop

Az OKI idén is jó szelet fogott a vitorlájába

Az elmúlt hétvégén a ˝magyar tengeren˝, a Balatonon került megrendezésre a második OKI Nagydíj vitorlásverseny, melyen nem csak a vízi sportok szerelmesei, hanem a legújabb nyomtatási technológiák iránt érdeklődők is megtalálták számításukat.


Az idén immár második alkalommal megtartott rangos rendezvény számára – ugyanúgy, mint tavaly – a csopaki Kereked Vitorlás Klub biztosított helyszínt.

A vitorláshajók hat különböző osztályban vették fel a versenyt egymás ellen. Szombaton délelőtt és délután, vasárnap pedig délelőtt volt egy-egy futam: a mindvégig kellemes nyári időjárást szombaton kellő szél frissítette, másnap viszont sajnos némi szélhiányra panaszkodtak a versenyzők.

A verseny főszponzora természetesen nem érkezett üres kézzel a Kereked Vitorlás Klubba. Az OKI elhozta a legújabb nyomtatóit, így bárki működés közben kipróbálhatta azokat. Az első nap végén megrendezett Móló Party keretein belül a verseny résztvevői nagy izgalommal vették birtokukba a klubban kihelyezett számítógépet, melyről tucat számra nyomtatták ki a róluk a nyílt vízen készült akció- és portré fotókat.

Az OKI ezúttal értelemszerűen a színes lapnyomtatókra helyezte a fő hangsúlyt, hiszen kifejezetten fotónyomtatásról volt szó. A technológiai fejlődés könnyen tetten érhető volt, ugyanis a kinyomtatott képek általában jobb minőségűek lettek, mint a tavalyi versenyen a cég korábbi nyomtatóival készült nyomatok. Egy nyomtató esetében a minőség mellett a gyorsaság is fontos kritérium: a sorban álló vitorlás versenyzőknek alig néhány másodpercet kellett várniuk arra, hogy elkészüljenek az általuk kiválasztott fotók.

A szombati tombola fődíja egy értékes OKI nyomtató volt, a vasárnap délutáni ünnepélyes eredményhirdetésen pedig az éremdíjakon kívül OKI ajándékcsomagokat vehettek át a résztvevők.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő