Connect with us

technokrata

Amilo M1437G – felsőkategóriás, multimédiás noteszgép

Laptop

Amilo M1437G – felsőkategóriás, multimédiás noteszgép

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, 15,4 hüvelykes Crystal View széles képernyős (16:9) kijelzővel ellátott Amilo M1437G multimédiás noteszgépét.

Az új modell 1280×800-as WXGA felbontású kijelzője fényes, rendkívül éles, tiszta és részletes képet produkál. A még kényelmesebb használatról az Instant On funkció és a beépített távvezérlési lehetőség gondoskodik. Az Intel Sonoma platformos noteszgép teljesítményét a Pentium M730-770 processzor-választék biztosítja.

A Fujitsu Siemens Computers 128 MB RAM videómemóriát nyújtó ATI Mobility Radeon X700 grafikus kártyával gondoskodott új noteszgépe grafikus teljesítményéről. Az eszköz megfelelő választás mind a videó-rajongók, mind azon felhasználók számára, akik digitális fotóikhoz vagy egyéb grafikus alkalmazásokhoz keresnek megfelelő társat. A bekapcsolást gyorsító „instant-on” funkció, a halk működés és a beépített távvezérlő által nyújtott kényelem még a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti.

Az új noteszgép S-ATA merevlemezzel dolgozik, kétrétegű írásra is képes DVD+/- optikai meghajtóval, DVI-I interfésszel és 2 hangszórós + 1 mélyhang-sugárzós Azalia codec (7.1 SPDIF) felszereléssel is rendelkezik. Az ExpressCard slot (36/54mm) mellett, opcióként ExpressCard TV Tuner (DVB-T/analog) is rendelhető hozzá.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp