Connect with us

Hordozható mini projektort mutatott be a Canon

Laptop

Hordozható mini projektort mutatott be a Canon

A Canon új mobil multimédia vetítővel jelent meg a piacon.

Az LV-S4-es projektor tömege csupán 2,3 kilogramm, helyigénye kisebb, mint egy A4-es jegyzettömbbé, így a hordozható eszköz kisebb és könnyebb, mint noteszgépek többsége.


A Canon optikai technológiákban szerzett szakértelmének köszönhetően a kisméretű kivetítő nem kényszerül kompromisszumra a megjelenített kép minőségében. A Canon saját gyártmányú, 1,2-szeres zoom objektívje a két aszférikus lencsetag alkalmazásával minimálisra csökkenti a torzítást, az SVGA (800×600 képpontos) felbontás pedig a kontrasztos képeket biztosítja. Kis mérete ellenére az LV-S4 1500 lumen fényerőre képes, így a bemutatók jól olvashatóak még erős napfénynél is. Funkciógazdagságával – többek között RGB kimenetével – és professzionális teljesítményével az LV-S4 kiváló ár/érték arányt kínál a felhasználóknak.
Kitűnő minőségű vetítések

Az LV-S4 éles és részletgazdag képeket biztosít 800×600 képpontos felbontásával, és kitűnő minőségű megjelenítést kínál mind a bemutatókhoz, mind pedig a mozgókép-vetítésekhez. A kivetítő sorfolytonos letapogatással állítja elő a képeket, ennek eredményeként a mozgóképek hibátlanul jelennek meg, a grafikák és táblázatok tiszta határoló-vonalakkal, a betűk pedig kontúrosan láthatók. Az új modell kiküszöböli a hagyományos váltott-soros letapogatásra általában jellemző vibrálást, mivel a váltott-soros bejövő jelet is képes sorfolytonossá konvertálni.

Kis méret, könnyű elhelyezhetőség
A kompakt felépítésű LV-S4 csupán 2,3 kilogramm tömegű, így könnyen hordozható, tehát optimális megoldás a változó helyszínű bemutatók lebonyolításához – de a kis méretnek köszönhetően ideális választás az otthoni házimozi-rendszer kiépítéséhez is.

Az 1,2-szeres zoom objektívnek és a nagylátószögű lencsének köszönhetően nagyméretű kép vetíthető még akkor is, ha a készüléket a vetítővászonhoz közel helyezzük el: 3,2 méter távolságból is 2,5 méter átlójú kép előállítására alkalmas. Amennyiben a kivetítő elhelyezése nem merőleges a vetítési felületre, a függőleges képsarok-korrekció funkcióval megszüntethető a kép torzulása, tehát a vetített kép függőleges oldalai mindig párhuzamosak lesznek.

Egyszerű használat, halk működés
A vetítő RGB kimenetére csatlakoztatott külső monitoron a bemutatók akkor is könnyen nyomon követhetők, ha az előadó szemben áll a hallgatósággal. A kisméretű távvezérlő nyomógombjaival a kivetítő egyszerűen kezelhető, az AMSS (Automatic Multi-Scan System) rendszer pedig arról is gondoskodik, hogy a kép beállítása és felbontása automatikusan igazodjon a bemeneti jel típusához, így a felhasználónak nem kell a bonyolult beállításokkal törődnie. A kivetítő logikus elrendezésű menürendszere 12 különböző nyelvhez állítható be.

Az LV-S4 könnyen összekapcsolható a különböző audiovizuális eszközökkel. A jó minőségű komponens videó kapcsolat javítja a kép minőségét és a bemeneti jelek széles tartományát támogatja, de a készülék az opcionális SCART csatlakozókábellel is használható. Halk üzemmódjában 32 decibelre csökkenti a ventillátor zaját és mérsékli az energiafogyasztást.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom