Connect with us

technokrata

Fából készült számítógép: itt az iWoodKiosk!

Laptop

Fából készült számítógép: itt az iWoodKiosk!

Magyar gyártója van annak a nemzetközi érdeklődést kiváltó Apple operációs rendszert futtató iWoodKiosk névre hallgató kioszknak, melyet hársfából álmodott meg tervezője, Üveges Péter.


A fogyasztási cikkek formatervének kategóriájában 2005-ben Design Week díjas Apple iMac G5 vonalát követő, egyedi vonalvezetésű lábon álló számítógép állvány a fa természetes színeiben, környezetbarát technológiával készült, internet pontként és információs pultként is ideális.

A Tactus Multimédia Stúdió az érintőképernyős interaktív multimédia kioszk megoldások egyik vezető fejlesztője Magyarországon, indulásakor kifejezetten erre a területre szakosodott. Az iWoodKiosk kiváló hotelek, múzeumok, közintézmények, iskolák, bankok számára, amelyek környezettudatos, kiváló minőségű, a vállalat logójával is ellátható, formatervezett információs pulttal szeretnék megkönnyíteni a tájékozódást. A kioszk 16:10-es képarányú 17 colos LCD képernyőt tartalmaz, vezeték nélküli hálózattal is készülhet, teljes méretű billentyűzettel van ellátva, ami külön is megvásárolható. Beépített touchpad görgetési és kattintási funkcióval és érintőképernyős változatban is kapható. A kioszk magassága 154 centiméter, szélessége 48 centiméter, mélysége 93 centiméter, tömege pedig 70 kilogramm.

˝Örülök, hogy nem csak az Apple iPod lett egy hirdetési szakemerek körében végzett felmérés szerint a világ legbefolyásosabb terméke, hanem a Design Week díjas Apple iMac G5 is ilyen gyönyörű, formatervezett kioszk készítésére ihlette a Tactus Multimédia Stúdiót. Remélem, hogy a nemzetközi érdeklődés további sikereket hoz majd az iWoodKiosk információs pultnak˝ – mondta Emanuele Massimo az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom