Connect with us

A FreeSoft Rt. leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban

Laptop

A FreeSoft Rt. leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban

A Virginia állambeli Viennában 150.000 USD alaptőkével bejegyzett FreeSoft International fő feladata az üzletfejlesztés és az értékesítési csatornák szélesítése lesz.

A FreeSoft Rt. bejelentette, hogy amerikai leányvállalata, a FreeSoft International Inc. 2005. május 20-án megkezdte működését. A Virginia állambeli Vienna városában 150.000 USD alaptőkével bejegyzett céget az MBA fokozattal rendelkező Gregory A. Such vezeti. A FreeSoft International 48 éves igazgatója a vállalatirányítás, a könyvvitel és az informatikai rendszerek irányítása területén szerzett diplomát, több mint 20 éves üzletfejlesztési, kapcsolatépítési és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az IT iparágban.

„Virginia az Egyesült Államok vezető IT vállalatainak, rendszerintegrátorainak egyik központja, amely az ágazat legnagyobb felvevő piacát képező államigazgatás székhelye, Washington közvetlen szomszédságában fekszik, így kiváló környezetet biztosít a partnereken keresztül történő értékesítést célzó stratégiánk megvalósításához.” – mondta Keresztesi János, a FreeSoft Rt. vezérigazgatója.

„Irodánk feladata a FreeSoft alkalmazásmigrációs megoldásainak, az off-shore szoftverfejlesztés területén nyújtott szolgáltatásainak, valamint innovatív mobil kommunikációs technológiáinak értékesítése lesz.” – mondta Greg A. Such. „Anyavállalatunk jelenlétét az észak-amerikai piacon a nagy rendszerintegrátorokkal és szoftverszállítókkal, valamint a nagyvállalatok és kormányzati intézmények informatikai osztályaival kialakított partnerkapcsolatokon és együttműködésen keresztül fogjuk erősíteni.”

Az egyesült államokbeli leányvállalat megalapítása újabb lépést jelent annak a stratégiának a megvalósításában, amelynek értelmében a FreeSoft három éven belül budapesti székhelyű multinacionális szoftverházzá kíván nőni, átfogó termék- és szolgáltatásportfolióval rendelkező megoldás-integrátorként jelenve meg a hazai és a világpiacon.

A FreeSoft International a részvénytársaság második külföldi irodája. Németországi leányvállalata, a düsseldorfi székhelyű FreeSoft Deutschland GmbH világszínvonalú szolgáltatásokat nyújt versenyképes áron a hagyományos IT-rendszerek modernizációja, a near-shore fejlesztés, valamint az irat- és a dokumentumkezelés területén.

A FreeSoft által nyújtott alkalmazásmigrációs megoldások – a nagy értéket képviselő üzleti adatokat kezelő hagyományos, úgynevezett legacy rendszerek korszerű IT-környezetbe illesztése iránt nagy kereslet nyilvánul meg a világpiacon. A FreeSoft ezen a területen már az Egyesült Államokban is több jelentős referenciával rendelkezik. A kaliforniai Oracle alvállalkozójaként DB2-migrációs projektet valósított meg többek között a világ egyik legnagyobb gyógyszergyára, a Sanofi-Aventis, valamint az Egyesült Államok egyik vezető áruházlánca, a Raley´s számára. Ezek a referenciák szilárd alapul szolgálnak a FreeSoft további sikeres tengerentúli tevékenységéhez és terjeszkedéséhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom