Connect with us

technokrata

Időutazás az Intel legújabb számítógépével

Laptop

Időutazás az Intel legújabb számítógépével

Az Intel bemutatta az új generációs otthoni PC prototípusát, a Ryan McElhinney által tervezett, Home Entertainment Shell névre keresztelt otthoni, szórakoztató számítógépet.

Az ˝E-Shell˝ becenevű otthoni szórakoztató ˝kagyló˝ egyesíti a mai szórakoztatóelektronikai PC-k képességeit a 60-as évek jellemző dizájnjával, hogy így olvadjon bele a legmodernebb életterekbe. Ryan McElhinney tervezőt Eero Aarnio 1960-as években készített ikonikus buborék és gömb alakú székei által inspirálták az E-Shell tervezésére.


Az Intel által tavaly, a XXI. századról készített tanulmány kimutatta, hogy a britek 42 százaléka számára problémát jelent, hogy a hardver eszközök egyre zsúfoltabbá teszik a helyiségeket – hiszen átlagosan 5 távirányító kell az otthoni szórakozáshoz. Minden negyedik háztartásban több mint hét különálló technológiai eszköz található.

Annak ellenére, hogy felismerték a multifunkciós szórakoztatóelektronikai eszközök előnyeit, a brit háztartások majdnem fele azt állította, hogy nem engednék, hogy tradícionális számítógép kerüljön a nappaliba, elsősorban a külső miatt.

Az Intel E-Shell magában foglal egy Hi-Grade DMS II 3400 szórakoztató PC-t, amely 3,4 GHz-es Intel Pentium 4 550, Hyper-Threading technológiát támogató processzorra épül, valamint 512 MB-os RAM-mal és 250 GB-os merevlemezzel rendelkezik. A EPC által TV-t lehet nézni, rádiót hallgatni, vagy akár DVD-t írni és olvasni. A készülékbe emellett beépítették az Intel Balanced Technology Extended (BTX) alaplapot, valamint olyan külső design, amely által kevesebb hűtőre van szükség, és működés közben is csendesebb.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök