Connect with us

technokrata

Open Enterprise Server: betekintés az informatika jövőjébe

Laptop

Open Enterprise Server: betekintés az informatika jövőjébe

A Novell Open Enterprise Server, a világ első vegyes forráskódú szoftvere elnyerte a Network Magazine 2005-ös innovációs díját, amely „áttörést jelentő” technológiaként jellemzi a terméket az infrastruktúra szoftverek kategóriájában.

A Network Magazine szerint az innováció időnként azt jelenti, hogy pont a megfelelő képességeket csomagolják pont a megfelelő termékbe, és azt megfelelő áron árusítják. Ezeket a termékeket díjazzák „Product Breakthrough” (áttörést jelentő termék) elismerésükkel.

A CMP Media LLC tulajdonában lévő Network Magazine szerkesztői termékek százait vizsgálták meg, hogy díjazzák az év legfontosabb és legkreatívabb innovációit. Összesen 30 olyan győztest választottak ki, akik szerintük betekintést nyújtanak az informatika jövőjébe.

„Az Open Enterprise Server a legjobb hálózati funkciók és élvonalbeli operációs rendszerek társításával keletkezett. A mindkét környezet legjobb megoldásainak kiválasztására épülő fejlesztés túllép a korábbi operációs rendszereken és kiegészíti a szoftverben található technológiai fejlesztéseket.” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux rendszerekért, nyílt forráskódú platformokért és szolgáltatásokért felelős vezetője.

A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és zárt forráskódú rendszerek legjobb tulajdonságait. A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatási csomag, amely a Novell NetWare és SUSE) LINUX Enterprise Server kombinálásával bevált fájlmegosztási, nyomtatási, címtár, felügyeleti, csoportmunka és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák