Connect with us

Open Enterprise Server: betekintés az informatika jövőjébe

Laptop

Open Enterprise Server: betekintés az informatika jövőjébe

A Novell Open Enterprise Server, a világ első vegyes forráskódú szoftvere elnyerte a Network Magazine 2005-ös innovációs díját, amely „áttörést jelentő” technológiaként jellemzi a terméket az infrastruktúra szoftverek kategóriájában.

A Network Magazine szerint az innováció időnként azt jelenti, hogy pont a megfelelő képességeket csomagolják pont a megfelelő termékbe, és azt megfelelő áron árusítják. Ezeket a termékeket díjazzák „Product Breakthrough” (áttörést jelentő termék) elismerésükkel.

A CMP Media LLC tulajdonában lévő Network Magazine szerkesztői termékek százait vizsgálták meg, hogy díjazzák az év legfontosabb és legkreatívabb innovációit. Összesen 30 olyan győztest választottak ki, akik szerintük betekintést nyújtanak az informatika jövőjébe.

„Az Open Enterprise Server a legjobb hálózati funkciók és élvonalbeli operációs rendszerek társításával keletkezett. A mindkét környezet legjobb megoldásainak kiválasztására épülő fejlesztés túllép a korábbi operációs rendszereken és kiegészíti a szoftverben található technológiai fejlesztéseket.” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux rendszerekért, nyílt forráskódú platformokért és szolgáltatásokért felelős vezetője.

A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és zárt forráskódú rendszerek legjobb tulajdonságait. A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatási csomag, amely a Novell NetWare és SUSE) LINUX Enterprise Server kombinálásával bevált fájlmegosztási, nyomtatási, címtár, felügyeleti, csoportmunka és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő