Connect with us

Kedvező árú új PlayStation játékvezérlők a Logitech-től

Laptop

Kedvező árú új PlayStation játékvezérlők a Logitech-től

A Logitech az E3 kiállításon bemutatott két kis méretű és nagyon kedvező árfekvésű játékvezérlőt a PlayStation 2 játékgéphez.

Mindkét eszköz a Logitech-től megszokott minőséget és teljesítményt nyújtja.


A Logitech Action játékvezérlő és a Logitech Precision játékvezérlő is 10 százelékkal kisebb méretű, mint a Logitech eddigi PlayStation 2-höz készült vezérlői. Kisebb külsejüknek és gumírozott kapaszkodóiknak köszönhetően a vezérlők kényelmesen és biztosan megállnak a játékosok kezében. Mindkét új eszköz alkalmazza a Logitech – kritikusok által is elismert – ˝lebegő D-pad˝ technológiáját, ami a D-pad működését versenytársainál pontosabbá és gyorsabbá teszi.

A Logitech új játékvezérlői friss formatervezési elemeket hoznak színvilágukban és stílusukban egyaránt. A Logitech Action vezérlő borítása fémes-kék, alján pedig puha borítást kapott a kényelmesebb fogást és biztosabb kezelést segítendő. A Logitech Precision vezérlő borítása áttetsző, így betekintést enged annak belső technikai megoldásaiba is.

A játékvezérlők a Logitech ipari vezető vibrációs visszahatás technológiáját használják, melynek köszönhetően intenzívebb a játékélmény. Mindkettőben megtalálható a Logitech strapabíró, nagyteljesítményű analóg botkormánya is. Az analóg botkormány terhelhetőségét gépekkel tesztelték, így garantáltan elvisel egymilliónál több körbefordulást, ami azt is jelenti, hogy a játék feszültségéből eredő hatásoknak nagyon hosszú távon ellenáll.

A két vezérlőben újdonság a Logitech ˝turbó programozás˝ szolgáltatása. Ezzel a játékosok pillanatok alatt átállíthatják bármelyik gombot gyorstüzelő módból egyenként lövő módba. Mindezeken felül a Logitech Action játékvezérlő különösen hosszú, 3 méteres kábelt kapott, így kényelmesebben el lehet vele helyezkedni játék közben (a többi vezérlőnek általában csak 2,4 méteres kábele van).

A Logitech D-pad kialakítása
A szokásos, egyetlen fix pont körül elbillenő D-pad helyett a Logitech olyan ˝lebegő˝ szerkezetet alkotott, ami négy darab – dugattyúlökőnek nevezett – villa tetején ül. Mivel a Logitech szabadalmazott D-pad megoldása nem egy, hanem négy ponton támaszkodik, így jobban ellenáll az oldalról-oldalra döntésnek, ezzel a korábbi kialakításnál sokkal pontosabb irányítást biztosít. Ez az újítás a billenőgombot érzékenyebbé teszi a hirtelen irányváltásokra, különösen a verekedős játékokban használt félkör mozdulatoknál. A Logitech D-pad megoldása jelentheti a különbséget sok játékos számára a következő szintre jutás és a játék elvesztése között.

Ár és elérhetőség
A Logitech Action játékvezérlő és a Logitech Precision játékvezérlő az üzletek polcain és az inteneten is júliustól kezdve lesz megvásárolható. A Logitech Action vezérlő és a Logitech Precision vezérlő javasolt fogyasztói ára még nem végleges.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő