Connect with us

Ajándékba kapott idő: a Logitech új vezeték nélküli játékvezérlői tovább bírják elemekkel

Laptop

Ajándékba kapott idő: a Logitech új vezeték nélküli játékvezérlői tovább bírják elemekkel

A Logitech bemutatott két új, játékkonzolokhoz készült, olcsó, vezeték nélküli vezérlőt, melyek akár 300 óráig is bírják egy elemkészlettel.

A PlayStation 2 platformhoz gyártott Logitech Cordless Precision játékvezérlő és az Microsoft Xbox videójáték-rendszerhez kifejlesztett Logitech Cordless Attack vezérlő is új, kisfogyasztású chipkészletet használnak, és intelligensen átkapcsolnak energiatakarékos módba, így nagyon ritkán kell bennük elemet cserélni.


A Logitech szabadalmazott 2,4 GHz-es technológiája a vezérlőknek 9 méteres mozgásteret ad, amin belül a rádiójelek nem késnek és nem is zavarják egymást. Ez több, mint elegendő szabadság, hogy a játékhoz bárki kényelmesen elhelyezkedhessen a nappalijában. Nem kell többé kábeleket kigubancolni, botladozni bennük, vagy odébb tenni a kanapét, hogy a vezeték elérjen odáig.

Az új játékvezérlők borítása áttetsző, ami vonzóvá teszi őket a játékosok számára, és bepillantást enged azok belső műszaki megoldásaiba. Megjelenésükkor a színösszeállításuk illeszkedni fog saját platformjuk színeihez: a Logitech Cordless Precision vezérlő a PlayStation 2 színvilágához illő kék; a Logitech Cordless Attack vezérlő pedig Xbox stílusú zöld lesz. Az új vezérlőkben helyet kapott a kritikusok által is elismert Logitech lebegő D-pad technológiája, melynek köszönhetően a billenőgomb használata sokkal gyorsabb és pontosabb a vetélytársak megoldásainál. Ugyancsak mindkettőn megtalálható a Logitech strapabíró, nagy teljesítményű analóg botkormánya. Az analóg botkormány terhelhetőségét mechanikus gépekkel tesztelték, így garantáltan elvisel egymilliónál több körbefordulást. Ez azt is jelenti, hogy a játék feszültségéből eredő hatásoknak nagyon hosszú távon ellenáll.

Azoknak a felhasználóknak, akik játék közben a vibárciós hatásokat is élvezni akarják, a Logitech kifejezetten a konzolokhoz készült új vezérlőit ajánlja: a Logitech Cordless Action vezérlőt PlayStation 2-höz és a Logitech Cordless Precision vezérlőt Xbox gépekhez.

Ár és elérhetőség
A Logitech Cordless Precision és a Logitech Cordless Attack játékvezérlők Európában és Amerikában is augusztus végén jelennek meg. Javasolt fogyasztói áruk még nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom