Connect with us

technokrata

A Logitech kibővíti PSP PlayGear termékcsaládját

Laptop

A Logitech kibővíti PSP PlayGear termékcsaládját

A Logitech az E3-on szemléltette a PSP (PlayStation Portable) hordozható szórakoztató rendszerhez készült, nélkülözhetetlen PlayGear termékcsaládjának bővítését.

A cég bemutatott egy kiváló minőségű és stílusos sztereó fejhallgatót, egy hordtáskát a maximális mobilitás és védelem érdekében, valamint egy átlátszó fedőlapot, ami megóvja a PSP képernyőjét a foltoktól és a sérülésektől.

A Logitech díjnyertes formatervű perifériái számos platformhoz nyújtanak kiegészítést: az asztali számítógépektől a játékkonzolokon és szórakoztató-elektronikai rendszereken át egészen a mobiltelefonokig. A Logitech PlayGear termékcsalád hűen tükrözi a PSP elegáns megjelenését, bővíti annak funkcionalitását, és segít megvédeni a játékosok befektetését.


A Logitech PlayGear Mod fejhallgató
A Logitech PlayGear Mod fejhallgató sikkes fej mögötti kialakításával kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet biztosít. A fejhallgatóban 30 milliméteres neodymium-mágneses hangsugárzók vannak, amik tiszta és gazdag hangzást nyújtanak, kiemelkedően jó mélyhangokkal. A mindössze 5 dekagramm súlyú fejhallgatón egyedi kialakítású komfortgyűrűk vannak. Ezek a puha, zselészerű anyagból készült levehető gyűrűk stabilan veszik körbe az ember fülét, így még viselőjük aktív mozgása közben is a helyükön maradnak. A fényes fekete fejpánt, a sötétített króm fülek és az átlátszó kábel gondoskodnak róla, hogy a Logitech PlayGear Mod fejhallgató tökéletesen illeszkedjen a PSP elegáns megjelenéséhez. A fejpánt és a fültámaszok is polikarbonát anyagból készültek, így nagyon strapabíróak és időjárásállóak. A Logitech PlayGear Mod fejhallgató Európában júliustól lesz kapható.


A Logitech PlayGear Street hordtáska
A sokoldalú Logitech PlayGear Street hordtáska segítségével a PSP-t nem kell kézben tartanunk, mégis magunkkal vihetjük bárhová. Csatos pántjával a védőtok a mellkas előtt, futártáska módjára, vagy a vállról lelógatva, kameratáska módjára is viselhető. A tartozék karabinerrel akár közvetlenül a hátizsákunkra, táskánkra vagy övbújtatónkra is akaszthatjuk. Amikor tulajdonosa útközben van, a PSP védelméről a PlayGear Street hordtáska mechanikus retesze gondoskodik, ami a készülék becsukott állapotában lezár. A polikarbonát külső borítás erős védelmet biztosít a PSP-nek, az egyedi kialakítású belső pedig pontosan illeszkedik a készülék alakjához, így az erős mozgás közben is biztonságban marad. A Logitech PlayGear Street táskán elhelyezett zsebekben akár három UMD lemezt (Universal Media Discs) és négy memóriakártyát is tárolhatunk, így kedvenc játékaink és zenéink mindig velünk lehetnek. A tok hátulján lévő nyíláson át a fejhallgató-kimenet még összecsukott állapotban is elérhető, ami menet közben is lehetővé teszi a zenehallgatást. A Logitech PlayGear Street hordtáska Európában július végétől lesz kapható.


A Logitech PlayGear Visor képernyővédő
A Logitech PlayGear Visor képernyővédő megakadályozza, hogy a PSP kijelzőjére karcok vagy ujjlenyomatok kerüljenek, és a játékgép még ezzel együtt is elfér a PSP Value Pack csomaghoz járó tokban. Az átlátszó polikarbonát fedőlap úgy helyezkedik el a kijelző felett, hogy közben minden játékvezérlő billentyű, rendszergomb és csatoló hozzáférhető, így a PSP-vel játszani és azt védeni is lehet egyidejűleg. A fedél szerszámok nélkül, biztosan rögzíthető a PSP-hez, ezáltal a kiváló hosszútávú védelem mellett könnyen el is távolítható. A PlayGear Visor képernyővédő Európában júliustól lesz kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek