Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech kibővíti PSP PlayGear termékcsaládját

Laptop

A Logitech kibővíti PSP PlayGear termékcsaládját

A Logitech az E3-on szemléltette a PSP (PlayStation Portable) hordozható szórakoztató rendszerhez készült, nélkülözhetetlen PlayGear termékcsaládjának bővítését.

A cég bemutatott egy kiváló minőségű és stílusos sztereó fejhallgatót, egy hordtáskát a maximális mobilitás és védelem érdekében, valamint egy átlátszó fedőlapot, ami megóvja a PSP képernyőjét a foltoktól és a sérülésektől.

A Logitech díjnyertes formatervű perifériái számos platformhoz nyújtanak kiegészítést: az asztali számítógépektől a játékkonzolokon és szórakoztató-elektronikai rendszereken át egészen a mobiltelefonokig. A Logitech PlayGear termékcsalád hűen tükrözi a PSP elegáns megjelenését, bővíti annak funkcionalitását, és segít megvédeni a játékosok befektetését.


A Logitech PlayGear Mod fejhallgató
A Logitech PlayGear Mod fejhallgató sikkes fej mögötti kialakításával kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet biztosít. A fejhallgatóban 30 milliméteres neodymium-mágneses hangsugárzók vannak, amik tiszta és gazdag hangzást nyújtanak, kiemelkedően jó mélyhangokkal. A mindössze 5 dekagramm súlyú fejhallgatón egyedi kialakítású komfortgyűrűk vannak. Ezek a puha, zselészerű anyagból készült levehető gyűrűk stabilan veszik körbe az ember fülét, így még viselőjük aktív mozgása közben is a helyükön maradnak. A fényes fekete fejpánt, a sötétített króm fülek és az átlátszó kábel gondoskodnak róla, hogy a Logitech PlayGear Mod fejhallgató tökéletesen illeszkedjen a PSP elegáns megjelenéséhez. A fejpánt és a fültámaszok is polikarbonát anyagból készültek, így nagyon strapabíróak és időjárásállóak. A Logitech PlayGear Mod fejhallgató Európában júliustól lesz kapható.


A Logitech PlayGear Street hordtáska
A sokoldalú Logitech PlayGear Street hordtáska segítségével a PSP-t nem kell kézben tartanunk, mégis magunkkal vihetjük bárhová. Csatos pántjával a védőtok a mellkas előtt, futártáska módjára, vagy a vállról lelógatva, kameratáska módjára is viselhető. A tartozék karabinerrel akár közvetlenül a hátizsákunkra, táskánkra vagy övbújtatónkra is akaszthatjuk. Amikor tulajdonosa útközben van, a PSP védelméről a PlayGear Street hordtáska mechanikus retesze gondoskodik, ami a készülék becsukott állapotában lezár. A polikarbonát külső borítás erős védelmet biztosít a PSP-nek, az egyedi kialakítású belső pedig pontosan illeszkedik a készülék alakjához, így az erős mozgás közben is biztonságban marad. A Logitech PlayGear Street táskán elhelyezett zsebekben akár három UMD lemezt (Universal Media Discs) és négy memóriakártyát is tárolhatunk, így kedvenc játékaink és zenéink mindig velünk lehetnek. A tok hátulján lévő nyíláson át a fejhallgató-kimenet még összecsukott állapotban is elérhető, ami menet közben is lehetővé teszi a zenehallgatást. A Logitech PlayGear Street hordtáska Európában július végétől lesz kapható.


A Logitech PlayGear Visor képernyővédő
A Logitech PlayGear Visor képernyővédő megakadályozza, hogy a PSP kijelzőjére karcok vagy ujjlenyomatok kerüljenek, és a játékgép még ezzel együtt is elfér a PSP Value Pack csomaghoz járó tokban. Az átlátszó polikarbonát fedőlap úgy helyezkedik el a kijelző felett, hogy közben minden játékvezérlő billentyű, rendszergomb és csatoló hozzáférhető, így a PSP-vel játszani és azt védeni is lehet egyidejűleg. A fedél szerszámok nélkül, biztosan rögzíthető a PSP-hez, ezáltal a kiváló hosszútávú védelem mellett könnyen el is távolítható. A PlayGear Visor képernyővédő Európában júliustól lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés