Connect with us

Nyomtassunk úgy, mint a profik – A3+ és A0 méret között

Laptop

Nyomtassunk úgy, mint a profik – A3+ és A0 méret között

Az Epson forradalmasítja az A3+ és A0 formátum közötti fotónyomtatók piacát.

Az új sorozaton belül az Epson Stylus Photo R2400 a félprofesszionális alkalmazási terület új, belépő szintű specialistája. A Stylus Photo R2400 az Epson legújabb, forradalmi technológiai újításával, az UltraChrome K3 tintatechnológiával dolgozik. Az új Epson-modell elődeihez hasonlóan mind a fekete-fehér, mind a színes nyomtatás területén csúcsminőségű nyomatokat állít elő. Az Epson UltraChrome K3 technológia kilenc különálló tintapatronnal dolgozik, melyek között négyféle fekete tinta szerepel: egy-egy fekete a matt és a fényes médiumokhoz, egy halványfekete (Light Black), és az igazi újdonságnak számító halvány halványfekete (LightLight Black). A további színek: cián, világos cián, magenta, világos magenta és sárga. A harmadik fekete tinta, a LightLight Black segítségével kiváló szürkeegyensúly és tónusérték-fokozatok érhetők el, így megvalósulhat a minden szempontból kifogástalan fekete-fehér nyomtatás.

Az új UltraChrome K3 sorozat további tagjai:
-Epson Stylus Pro 4800
-Epson Stylus Pro 7800
-Epson Stylus Pro 9800

Az R2400 egyik legfontosabb újítása a tónusértékek teljes körű ellenőrzésének lehetősége. Az Epson ezt egyrészt a nyomtató meghajtóprogramjába épített funkciók jelentős mértékű bővítésével, másrészt azáltal érte el, hogy a színes nyomtatás során fekete-fehér, a fekete-fehér nyomtatás során pedig színes pigmenteket is használ. Ennek köszönhetően a bőrtónusok sokkal természetesebben, a szürkeátmenetek pedig sokkal árnyalatgazdagabban adhatók vissza. Az új tintarendszernek köszönhetően a szürkeegyensúly az eddigieknél kiegyenlítettebb, a színes nyomatok színei jóval teltebbek lehetnek. Az új Epson Stylus Photo R2400-ba az Epson belesűrítette mindazt, amit a nagyformátumú nyomtatási technológiáról tud. Az Epson Stylus Photo R2400 nyomatainak minősége és jellege ezért tökéletesen megegyezik a professzionális nagyformátumú nyomatokéval.


A partnerkeresésnek vége
Az Epson Stylus Photo R2400 ideális partner mindazok számára, akik most szeretnének váltani vagy belekezdeni a professzionális fotónyomtatásba. Az Epson Stylus Photo R2400 10×15 cm-től DIN A3+ méretig kezeli a különböző papírméreteket, és mind fekete-fehér, mind színes üzemmódban kiváló minőségű nyomatokat állít elő. Nyomtathatunk többek között prémium fotópapírra, papírhengerre, matt vagy ún. FineArt médiumra is. Az Epson ezáltal jelentősen kibővítette az előző modell, az Epson Stylus Photo 2100 nyomtatási médium választékát.

A készülékhez mellékelt szoftvercsomag a kép kiválasztásától a végső nyomtatásig a teljes munkafolyamatot megkönnyíti. Az ˝Epson Creativity Suite˝ szoftver az alábbi funkciókat tartalmazza:
-Epson RAW Print
-Epson Easy Photo Print
-Epson File Manager
-Epson Darkroom Print

Az Epson Stylus Photo R2400 az Epson Micro PiezoTM nyomtatófej-technológián alapul: a tintát mikroszkopikus méretű fúvókák juttatják a papírra, melyek átmérője töredéke az emberi hajszálénak. Ez garantálja, hogy a nyomat részletekben rendkívül gazdag és pontos lesz. Az Epson változó méretű tintacseppek előállítását lehetővé tevő Variable-sized Droplet technológiája a színárnyalatok és a legapróbb részletek pontos reprodukálását is lehetővé teszi.

Árak és elérhetőség:
Epson Stylus Photo R2400
Kapható: 2005. júniustól
Ajánlott eladási ár: kb. bruttó 225.000 forint

Az Epson Stylus Photo R2400 legfontosabb jellemzői:
-Fényképnyomtatás max. DIN A3+ méretig.
-Nyomtatás változatos médiumokra, pl. prémium fotópapírra, FineArt médiumokra, matt médiumokra, papírhengerre.
-A nyomatok részletgazdagságát az Epson Micro PiezoTM nyomtatófej-technológia garantálja.
-Az Epson Creativity Suite programcsomag az Epson RAW Print programot is tartalmazza, mellyel gyorsan és egyszerűen feldolgozhatjuk és kinyomtathatjuk a RAW-fájlokat. Az Epson File Manager és az Epson Darkroom Print a képek kiválasztásától a kész nyomat előállításáig célszerűbbé és egyszerűbbé teszi a munkafolyamatot.

Az UltraChrome K3 tintatechnológiával kapcsolatos további részletek:
-A háromféle árnyalatú fekete tintának köszönhetően kiegyensúlyozott és precíz fekete-fehér tónusreprodukció.
-A tágas színtér lehetővé teszi a telített színek, például a vörös, a zöld és a kék árnyalatok pontos reprodukálását.
-Szabványos proofing (próbanyomat-készítés).
-Egyértelműen csökkenő metameria.
-30 perc után stabil színek.
-A kibővített fekete-fehér üzemmód lehetővé teszi a fekete-fehér képek színtónusának és tónusértékének pontos megválasztását.
-A színes nyomatok tartóssága fényes papíron akár 70, a fekete-fehéreké több mint 150 év, matt médiumokon pedig akár a 200 évet is elérheti.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő