Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia előadássorozat Győrött

Laptop

Nokia előadássorozat Győrött

A Nokia a győri Széchenyi István Egyetemen előadássorozatot tart, mellyel hozzájárul a távközlési hallgatók gyakorlati tudásának elmélyítéséhez.

A győri Széchényi István Egyetem és a Nokia többéves együttműködésének következő állomása a május 12-én megrendezett Nokia előadássorozat, melyen a piacvezető mobilgyártó cég képviselői az egyetem távközlési oktatásához kapcsolódva mutatták be a Nokia készülékfejlesztési koncepcióit, mobilhálózati megoldásait, valamint az iparágban használatos legújabb technológiai fejlesztéseket.

„Bízunk abban, hogy a mostani Nokia szakmai nappal elmélyíthetjük a távközlési tárgyakat hallgató diákok gyakorlati ismereteit, és hozzájárulunk ahhoz, az egyetemről kikerülő fiatalok versenyképes tudással tudjanak elhelyezkedni a távközlési piacon.” – mondta Dankvics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.

Az előadások első részében a hallgatók képet kaphattak a Nokia készülékfejlesztési irányairól, a Nokia mobilkészülékekben használt technológiai újításokról, majd megismerhették a Nokia mobil gerinchálózati megoldásait, a főbb fejlesztési irányokat, valamint a 3G hálózati építésekkel kapcsolatos tapasztalatokat.

A jövő mérnökeire számítva, a Nokia szoros kapcsolatot ápol a budapesti és vidéki műszaki főiskolákkal és egyetemekkel. Számos műszaki intézménnyel van megállapodása, melyek keretein belül a Nokia számítástechnikai laboratóriumok létrehozását támogatja, valamint diplomaírásra és ösztöndíjak elnyerésére ad lehetőséget a végzős hallgatók számára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés