Connect with us

Hirdetés

technokrata

Innováció nagy méretekben az Epsonnál

Laptop

Innováció nagy méretekben az Epsonnál

Az innováció kifejezés az Epsonnál nagy méreteket öltött, az Epson ugyanis bemutatta a nagyméretű tintasugaras nyomtatók új családját profik részére.

Ennek a termékcsaládnak az összes terméke rendelkezik Epson UltraChrome K3 tintasugaras technológiával színes és fekete-fehér nyomtatáshoz és digitális színpróbákhoz. Ezzel az Epson egy minőségi, tetszetős ajándékcsomagot készített el. A profik most már elsőrangú tintát használhatnak, elsőrangú készülékekben, elsőrangú nyomatokhoz!


A termékek neve: Epson Stylus Pro 4800, Epson Stylus Pro 7800 és Epson Stylus Pro 9800.

Az Epson az új termékcsaláddal főként a fényképészet, a próbanyomás, a digitális képzőművészetek, valamint a műszaki megjelenítés teljes tartományának piaci szegmenseit célozza meg. Optimalizálták a szürkeárnyalatokat és a fekete fokozatosságának jellegét. A meleg ill. hideg hangulat a nyomtatásban még inkább megfelel a természetes körülményeknek. Lehetőség van mind matt, mind fényes nyomtatási anyagok alkalmazására. Ezen felül a szemlélő – a tinták továbbfejlesztésének köszönhetően még a lehető legkülönbözőbb fényviszonyok esetén sem érzékel metamer irritációkat többé. Kiemelkedő nyomtatási minőség, amely felülmúlja az ezüstsó-alapú fényképeket és a kinyomtatott képek kifejezetten hosszú élettartama, valamint a nagyon jó stabilitási jellemzők szintén önmagukért beszélnek!

A sorozat állandóan kiváló képminőséget, termelékenységet és rugalmas nyomtatási anyag-alkalmazhatóságot kínál DIN A2 – DIN B0+ formátumokban. A Micro Piezo nyomtatófej technológiával történő kombinációnak köszönhetően az Epson kiváló nyomtatási eredményeket garantál. Az Epson Micro Piezo nyomtatófej technológia, amely a felhordott tintamennyiséget pontosan szabályozza, gondoskodik arról, hogy a kinyomtatott képek a legfinomabb részleteket is hűen visszaadják. Ezen felül az Epson az új sorozat összes nagyméretű nyomtatóját Epson változtatható cseppméretű eljárással látta el. Miért? Azért, hogy a cseppméretet teljes mértékben automatikusan hozzáigazítsák a kép mindenkori tartalmához.

A legjobb azonban az új Epson UltraChrome K3 tinta-technológia. A vizes alapon előállított pigmenteket tartalmazó tintát minden színárnyalatban továbbfejlesztették és a technológia három különböző fekete patronnal működik. Az úgynevezett ˝Light Light Black˝ nyolcadik nyomtatási színként jelentősen javítja a szürkeárnyalatot és a bőr árnyalatait hihetetlenül természetesen adja vissza. Egyidejűleg nagyon lágy árnyalat-érték fokozatokat tesz lehetővé. A plusz fekete árnyalat ezenkívül észrevehetően csökkenti a metameriát és így lehetővé teszi az állandóan azonos minőségű fekete-fehér nyomtatást. A maximálisan elérhető színtér észrevehetően javult. Az Epson új mércét állított fel az új Epson UltraChrome K3 tinta-technológiával a hosszú távú stabilitás, a rövid távú stabilitás, a vízállóság és a gázállóság területén. Megfelelő nyomtatási anyagokon maximum 75 év tartósság érhető el színes nyomatoknál, és legfeljebb 200 év fekete-fehér nyomatoknál.

Azonban az új fejlesztésű nyomtatófej is a fontos innovációk egyike: A fúvókák számának megnövelése színenként 96-ról 180-ra az Epson Stylus Pro 7800-nál és az Epson Stylus Pro 9800-nál a termelékenység 1.8-os mértékű, jelentős növekedését eredményezi. A nyomtató meghajtó is új: ezáltal jelentős javulás érhető el a fekete-fehér nyomatok esetében, saját színprofilokat lehet a normál Epson nyomtató meghajtóba illeszteni és immár lehetséges az ICC-Workflow a nyomtató meghajtón keresztül. A teljes termékcsalád rendelkezik USB 2.0- porttal és egy FireWire-porttal. A hálózati kártya opció. Az új sorozat számos előnye mellett még nagyon kedvező üzemeltetési költségeivel is kiemelkedik.

Árak és kereskedelmi forgalomba hozatal:
Epson Stylus Pro 4800
2005 júniusától kapható
Ajánlott fogyasztói ár: 530.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 7800
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 900.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 9800
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 1.690.000 forint+ÁFA

Az új modellek áttekintése
-Rugalmas papírkezelés DIN A3+-tól DIN B0+-ás formátumig, egyedi lap és leporelló funkcióval.
-Epson Micro Piezo-technológia és Epson változtatható cseppméretű technológia
-8-színű UltraChrome K3 tintakészlet a kiemelkedő eredményekhez:
-3 fekete tinta a digitális fekete-fehér fényképeknél napjaink legelőrehaladottabb eredményei elérése érdekében.
-nagy színtér van a nehezen ábrázolható, telített színek visszaadására és az ipari szabvány szerinti színmintára.
-Minden fényviszonynál kiváló nyomatok
-Gyors színstabilitás nyomtatás után
-A fejlett fekete-fehér üzemmód lehetővé teszi a színárnyalat és árnyalatok értékeinek ellenőrzését fekete-fehér képeknél.
-Kiváló tartósság, 75 év élettartammal színes képeknél és több mint 200 év fekete-fehér esetén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés