Connect with us

A Kapsch Magyarországon nyitja meg a következő képviseletét

Laptop

A Kapsch Magyarországon nyitja meg a következő képviseletét

A szervizszolgáltatások három támogatási szinten érhetők el.

A Kapsch már 1991-ben megalapította Budapesten első közép-kelet-európai leányvállalatát. A kilencvenes években partnereivel együtt a cég sikeresen digitalizálta a magyarországi telefonhálózatot. Magyarország EU-csatlakozása óta a Kapsch további technológia-projektek keretén belül modernizálja a magyar szolgáltatók infrastruktúráját. Idén a cég például a szélessávú hálózatot építi ki Magyarországon, és új, nagysebességű Internet-csatlakozást tesz lehetővé vidéken is. A magyar piac további meghódítása jegyében a Kapsch megnyitja második magyarországi képviseletét Győrött, ahol műszaki támogatási szolgáltatásokat nyújt.

„Az új projektek nagyobb szervizkapacitást is igényelnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy budapesti leányvállalatunkat egy további helyi szervizegység megnyitásával erősítjük meg, ami éjjel-nappal az ügyfeleink rendelkezésére áll, és biztosítja a megfelelő színvonalú szervizszolgáltatásokat. Ugyanakkor ezzel létrehozzuk saját telekommunikációs megoldásaink kompetenciacentrumának alapjait is, amelyek első sorban Közép- és Kelet-Európa országainak igényeit hivatottak kiszolgálni.“ – nyilatkozta Bernhard Kerres, a Kapsch CarrierCom elnöke.

A Kapsch tudatosan a regionális szervizrészlegeket kívánja fejleszteni megcélzott piacain. A cég szerviz-technikusai a helyszínen, szükség esetén éjjel-nappal nyújtanak támogatást az ügyfeleknek. Az új győri kirendeltség munkatársai elsősorban azokat a megoldásokat támogatják, amelyek ország- és ügyfél-specifikus telekommunikációs know-how-t feltételeznek. A munkatársakat speciálisan az új generációs szerviz-platformok és az Internet-hozzáférési technológiák karbantartására és műszaki támogatására (pl. számhordozás a vezetékes hálózatban) képezték ki. A Kapsch mindkét technológiát implementálta a legnagyobb hazai vezetékes szolgáltató, a Matáv hálózatában.

A szervizszolgáltatás minősége a közép-kelet-európai siker titka
A Kapsch sikere Közép-Kelet-Európában nagymértékben a karbantartásban és a támogatásban nyújtott jó minőségű szervizszolgáltatásnak köszönhető. Szabályozott folyamatok biztosítják a rövid reagálási időt és a műszaki problémák megbízható elhárítását. Az új generációs szerviz-platformok esetében a folyamat így fest: az éjjel-nappal működő Kapsch-helpdeskre beérkezik a hívás. Az ügyfelet a lehető legrövidebb időn belül visszahívja egy szakember, aki segít megoldani a problémát. A többlépcsős eszkalációs mechanizmus biztosítja, hogy ne maradjon megválaszolatlanul egyetlen hívás sem.

A szervizszolgáltatások három támogatási szinten érhetők el: az első szintet általában a szolgáltató felügyeli, a második szinten a Kapsch mint rendszer-integrátor az illetékes, a harmadik szintet pedig maga a gyártó képviseli. Az ügyfél kívánsága szerint ezt a koncepciót a szolgáltató adott helyzetének megfelelően át lehet alakítani. Így például a Matáv tavaly óta saját hálózatának bizonyos szolgáltatásait kiszervezte. A Kapsch szakemberei itt teljes körűen átvállalják az első szintű támogatást az új generációs szerviz-platform és az Internet-elérési technológiák esetében.

A technológiai partnerek nagyra értékelik a Kapsch szolgáltatásait: a Kapsch a HP partnere
Nem csak a Matáv bízik a Kapsch know-how-jában és műszaki hozzáértésében. A Kapsch szállítói és partnerei is nagyra értékelik a Kapsch szerviz-szolgáltatásainak kiváló minőségét: a Kapsch CarrierCom elsőként lett Európában az új generációs HP OpenCall tanúsított szervizpartnere, és az IN-szolgáltatások területén elért kompetenciája elismeréseképpen a HP-től a „Partner of the Year Award“ kitűntető címet kapta.

„A Kapsch CarrierCom hozzáadott értéke abban rejlik, hogy már nyolc éve implementáljuk az IN-platformokat és cégre szabott IN-szolgáltatásokat fejlesztünk ki ügyfeleink számára.” – jelentette ki Kerres.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő