Connect with us

Szoftver tereli a szennyvizet a megfelelő csatornákba

Laptop

Szoftver tereli a szennyvizet a megfelelő csatornákba

Siemens-mérnökök a szennyvíznek a csatorna-hálózatban való irányítására és az áramlás szimulálására alkalmas szoftvert fejlesztettek ki.

A Siwa Plan Sewer program elsőként integrálja a hidraulikai folyamatok technológiáját a matematikai optimum-számítás és szimuláció módszereivel. A cél az, hogy a meglévő szennyvízcsatorna-rendszerekben optimális legyen a víz áramlása a tárolókapacitások – pl. az esővíz-árapasztó medencék – teljes kihasználásával.

A csatornahálózat szakaszainak eltérő áramlási jellemzői vannak – hogy bizonyos ágak telítődését el lehessen kerülni, a Siwa Plan Sewerbe inputként betáplálják ezeket az állandó jellemzőket ( pl. átmérők, átbocsátó képességek, medence-térfogatok), a program pedig figyelembe veszi a csapadékmennyiségek és csatorna-telítettség pillanatnyi adatait is. A vizet így arra lehet terelni a rendszerben, amerre kihasználatlan kapacitások vannak.

A Siwa Plan Sim szimulációs szoftver a hálózat kezelői számára különböző „forgatókönyvek” kipróbálását teszi lehetővé, és kimutatja az esetleges hibás beavatkozások következményeit, pl. nem megengedett nyomás vagy szivárgás.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom