Connect with us

technokrata

Revolution Iroda++ 6.16: az első kis- és középvállalati integrált ügyviteli és CRM rendszer

Laptop

Revolution Iroda++ 6.16: az első kis- és középvállalati integrált ügyviteli és CRM rendszer

Beépített CRM Partnerkezelő és fejlett kontrolling funkciók a szoftver legújabb változatában.

A Revolution Software a napokban mutatta be Iroda++ integrált ügyviteli rendszerének 6.16 verziószámú változatát, amelybe számos újítás mellett ebben a kategóriában egyedülálló módon CRM Partnerkezelő modul került. Egy másik újítás révén pedig lehetőség nyílik a főkönyvi adatok mögött álló kereskedelmi és pénzügyi bizonylatok, információk gyors megtekintésére, nyomon követésére is. Ez a funkció eddig szintén csak egyes, jóval összetettebb és drágább vállalatirányítási (ERP) rendszerekben volt megtalálható. Az 6.16 verzió tehát mind a kereskedelemi és ügyfélszolgálati, mind pedig a pénzügyi és kontrolling területen dolgozóknak nagy segítséget jelent.

A magyar integrált ügyviteli szoftverpiac három legnépszerűbb terméke között nyilvántartott Revolution Iroda++ integrált ügyviteli rendszer 6.16-os verziószámú, legújabb változata a megszokott jogszabálykövetésen túl számos újdonságot tartalmaz. A programba, választható modulként bekerült a CRM Partnerkezelő rendszer, amely segítséget nyújt a napi üzletmenettel kapcsolatos ügyfél-információk tárolásában, rendszerezésében és elemzésében. Az Iroda++ CRM modul alapja a Revolution eredetileg különálló CRM Partnerkezelő szoftvere, amely közel 130 céget kitevő felhasználói bázisával jelenleg Magyarország legkelendőbb CRM rendszere.

A CRM Partnerkezelő modul biztosítja az ügyfelekkel kapcsolatos munkafolyamatok nyomon követhetőségét, a feladatok kiosztását és ellenőrzését, valamint közös hozzáférést tesz lehetővé a partner-információkhoz. Használatával optimalizálható a munkamegosztás, eltűnnek a cetlik, strukturáltan visszakereshetővé válik a levelezés és valamennyi, a partnerrel kapcsolatos történés. A CRM modulban lévő partner-szinkronizáció segítségével egyszerűen átemelhetőek az Iroda++ programban egyszer már rögzített partnerek, és fordítva. A rendszer korlátlan számú cím és kapcsolat rögzítésére és kezelésére alkalmas.

A rendszer másik kiemelt újdonsága a modulok közötti tételkapcsolatok ellenőrzésére, követésére szolgáló Tételkapcsolatok nyomon követése (hétköznapi nevén „lefúró”) modul. A tételkapcsolatok nyomon követése révén felszínre hozhatóvá válnak a “színfalak mögötti” információk, azaz egy egyszerű keresési, lenyitási funkcióval lekérdezhetővé válik – például a főkönyvi bizonylat mögött álló pénzügyi, illetve kereskedelmi bizonylatok összes adata anélkül, hogy át kellene lépni más modulokba. A modul használatával bármelyik tételről megtudhatjuk, hogy milyen bizonylatok az előzményei, illetve a “következményei” a rendszerben. Használata elsősorban a pénzügyi, könyvelési, illetve kontrolling területen dolgozó munkatársak számára előnyös, hiszen az ő munkájukat gyorsítja és egyszerűsíti az új funkció, amikor különböző modulokban keletkezett és nyilvántartott bizonylatok és adatok kapcsolatának vizsgálatát végzik.

Az Iroda++ rendszer fejlődését és fejlődésének irányát jelzi, hogy a 6.16 verziótól kialakításra került az önálló Kontrolling rendszer (modulcsoport), melynek tagjai a Tételkapcsolatok nyomon követése modulon felül a korábban kialakított Egyeztető-ellenőrző, Egységes kimutatás-kezelő modulok, valamint a rendszer riportozási lehetőségeit szinte végtelen variációra kiterjesztő Dinamikus listagenerátor. A kontrolling funkciók iránti egyre nagyobb igény is jelzi, hogy a kis- és középvállalatok pénzügyi ellenőrző mechanizmusai az élesedő verseny és az EU-csatlakozás miatt jelentős fejlődésen mennek keresztül.

Az Iroda++ 6.16-os verziójában az említett újdonságokon túl egyéb moduláris fejlesztések is helyet kaptak. Több más fejlesztés mellett a Kereskedelem modulba bekerült árfolyam-ellenőrzés funkció a devizák aktuális árfolyamának rögzítésekor ellenőrzi, hogy az utoljára rögzített árfolyamtól egy előre megadott százalékos értéknél nagyobb mértékben tér-e el a megadott árfolyam, ezáltal kiküszöbölhetőek az elgépelésből adódó, majd akár a könyvelést is érintő tévedések.

A Pénzügyi analitikus modul újdonságai közé tartozik a korábban is használatos csoportos késedelmi kamat generálási funkció továbbfejlesztése. A funkció révén minden, lejárt tartozással rendelkező ügyfelünk részére generálhatunk késedelmi kamatközlőt, illetve még ez előtt megtekinthetjük a számolt kamat összegét, és hogy a késedelmi kamat milyen tételekből tevődik össze. Így ezáltal a felhasználók egyszerűen eldönthetik és kiválogathatják, hogy kinek akarnak késedelmi kamatközlőt generáltatni. A Főkönyvi kettős könyvelés modulban a megszokott főkönyvi kivonatok közé bekerült egy kivonati lista, amelyben nem csak a számlaszámok és csoportok, de a számlaosztályok forgalmai mellett az egyenlegek is feltűntetésre kerültek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp